Safiyercan Merak ediyorum da mide bulantısı yok diye mi bu kadar sinirli ve agresifim 🤔🤔 kimler de bu durum var yoksa sadece bana özel mi
yavrukom Safiyercan bende ağrılarla birlikte bu hafta hareketlerde azalma oldu daha çok kasılma oluyo doktor magnezyum yazdı biraz hafifledi ama ağrılar tamamen gecmiyor
CansuCaTurkmen Kaçıncı haftandasın canım merak ettim. Bende hiç mide bulantısı yaşamadım ama öyle gerginlik yaşamıyorum. Mide bulantısıyla bir alakası olduğunu düşünmüyorum.
Safiyercan CansuCaTurkmen 7.haftadayim ama gayet güzel geçiyor mide bulantısı olmadan sadece fazla gerginim 😔😔
CansuCaTurkmen Safiyercan gerginliğini üzerinden atacak şeyler bulmaya çalış kendine canım birşeylerle uğraşmak hem stresini azaltır hem gerginliğini alır. Birşeyler dikebilir örebilir yada tasarlayabilirsin.
Berreee Safiyercan ben de öyleydim 14. Hafta dayım sabah bulantısı başladı açlıktan onun dışında hiç bir şikayetim yoktu ama acayip sinirliydim hala rahat hamileliğin ama sinirli ve depresyonlu bir halim var
bulutunannesi Bulantı için erken zaten genelde 8. Haftadan sonra başlar 😟 ilk aylar bende gergindim sonra geçiyor merak etme. Hormonlardan o