Saltukbugra-Annesi Merhaba arkadaşlar 4. Ayda başladı göğüs ucu yarası açılmaları kabuk kabuk kalkıyordu lansinoh krem aldım şuan 7,5 aylik hamileyim özellikle sol göğüs ucum acıyor ve kesik kesik sarı kabuk yara gibi geçmedi ne yapabilirim?
Mehtap_93 Saltukbugra-Annesi gümüş kapak alın ben aldım e bebekten kullanmaya başlicam bide tahin yağı kullanın
Merviktu Saltukbugra-Annesi gümüş kapaklar sütünüz geldiği zaman işe yarıyor anne sütünün iyileştirici etkisi ile birleşiyor. E vitamini sürebilirsiniz şu anda. Ama tabi ki yine doktora danışın. Yağ da olsa vücut tarafından deriden yüzde 5 emilimi var. Sisteminize dolayısıyla bebeğin sistemine karışıyor. Bebek konusunda bir etkisi olur mu en iyisi doktorunuz yönlendirebilir.
Byza123 Saltukbugra-Annesi soğan suyuyla masaj yapınca çok iyi geliyormuş öyle duydum faydasını çok görmüş yeni doğum yapan arkadaşım kendimde başlayacağım doğum öncesi 😊
Saltukbugra-Annesi Elika0 Aldim ben 2 saat takin diyor bı kaç kez taktım ama bilemedim nasıl kullanılmalı acaba
Elika0 Saltukbugra-Annesi hangi marka aldınız ben bilmiyorum hiç daha araştırmadım nasıl kullanıldığını açıkçası. Ama mutlaka kullanın doğuma kadar
Saltukbugra-Annesi Merviktu çok teşekkür ederim bugün kontrolümüz vardı sormayı unuttum yarın telefonla görüşeceğim 🙏
Elika0 Saltukbugra-Annesi bence kullanmaya başlayın. Emzirme öncesinde kullananların yorumlarını okudum herkes iyi geldiğini söylüyor. Normalde 2 saat ise siz bir saat kullanın öyle deneyin isterseniz.
Saltukbugra-Annesi greybrde o yüzden lansinoh almıştım bende araştırıp ama çok erken başladı önünü alamadım doğumdan çok bundan korkuyorum