Bluesky01 seemanur_coban1 Prilam kullanabilirsin ezcaneden yada doktoruna danış tahmini ne zaman başlıyor bulantılar ben daha 5 haftalığım
as2121 seemanur_coban1 doktorunuza söyleyin ilaç verir iyi geliyor ben de öyleydim. İlaç kullandığımdan beri daha iyiyim 😊
Tugbabuglem58 seemanur_coban1 bende 7+3 birazda 4 olucak tabi benimde migde bulantim var ama oyle kusmali degil bos bos migde bulantisi
Escembir seemanur_coban1 canim bende 4 ay çektim bulanti yemek sonrası olips gibi naneli limonlu şeker al Ağız tadı değişince kusmuyor insan. Bulanti içinde doktorundan ilaç iste bence mutlaka 🌼
Gaye001 6+2 ve 4 gündür çok kötü midem bulanıyor geceleri uykumdan uyanıp kusuyorum çok kötü bir durum gerçekten daha yolun başındayız inşallah şu mide bulantısını çabuk atlatırız 😩😰
Ertunur18_ Bende 7. Haftaya yaklaştım . Bu aralar sürekli midem bulanıyor gibi hissediyorum, kusma olmuyor .Ağzımda metal tadı varmış gibi .
Nimetttt Onyzd 4 mg ilac hemen kesiyor ben onunla rahatladım doktorunuzs danışıp kullanin cok kotuyseniz
Tugbabuglem58 Gaye001 suana kadr bi kere kusabildim o da artik zorla ve sadece sari safra ben anlamiyorum bulaniyor ama kusamiyorum o gun o dakka rahstladim ama yarim saat sonra gene ayni
Mdhsafak100219 7+5 ve bulantılar sabahları ve geceleri çok fazla sürekli hastaneye gidip serum veriyorlar
Brfnyldrm Bende sabahtan kusuyom midem çok kötü yaniyor sari su hep kızımda hiç bulantim olmadi bunda çok war anlamadim ilk defa böyle oldum
Xxk 7+0 çok fazla bulantım var hiç ama hiç geçmiyor sabahları ve günün diğer saatleri kusmalarım oluyor allah yardımcımız olsun