Betl Emine2323 3 yaşında kızım var 2 ay sonrada oğlum olucak herkez yetebilicem mi diye korkmuş benim korkum endişem kızım kendi çocuğu olucagini düşünüyor ben altını alcam ben sallicam BEN MEME vericem…. Ona ablammm dicekmis… Millet anasını kıskanır bizimki çocuğu benden 😄😄
Balliko Kızlar 20 aylık prensesim var.. 15 haftalık hamileyim perşembe kesin öğreneceğiz ama büyük ihtimal oğlum olucak Allah nasıp ederse 💙💜 benımde aklımda tuvalet eğitimi var İnşAllah kuzum doğmadan kızımla başarırız ❤️
Yaseminsahin Benimde 3 yaşında oğlum var ve 6+2 haftalık hamileyim bakalım güzel günler bizi bekliyordur inşallah 😊🤲
Ranamiran Emine2323 aynı benimde oğlum 2 buçuk yaşında nasıl olcak bilmiyorum 2. Gebeliğim de erkek Allah’ım hepimize sabır güç versin hanımlar
Bebegimicin1 Emine2323 oğlum 1.5 yasında 5 gün önce 2. Oğlumu kucagıma aldım eve geldiğimde ilk gece zorlandım ondan sonra hersey yoluna girdi ve yanımda yardımcı kimse yok gelinimiz dalan gelecekti kendim kabul etmedim çğnkü yanımda biri oldugunda onun vsrlıgının rahatına alısıp 2 çocuklu olmanın farkına hemen varmıcaktım işlerimde birisinin olmasının rahatlıgına bırakıcaktım ama tek olunca hrm daha çabuk ayaklandım hem işlrimi kensim yapıyoeum çocukalrada iyi bakıyorum oğlum uyanukken ev süpürür silerim yemeğimi yaparım onaşr uyuyuncada uyurum
MomHero2 Emine2323 nasıl olacağını bu haftadan sonra yaşayacağız. 3 yaşında bir kızım var bir kızım daha olacak abla olacağı için çok heyecanlı. Kardeşinin gelmesiyle kendisine yatak alındı beşiği de kurduk ama evimize gelenlere kendi yatağı odasını değil kardeşinin beşiğini gösteriyor kardeşim burda yatacak birlikte yatacağız diye çok heyecanlı. Sürekli ne zaman geleceğini soruyor artık büyümüştür gidip hastaneden alalım diyor. bizi neler bekliyor yaşayıp göreceğiz
Guney16_Enes21 Emine2323 5buçuk yaşında bi oğlum var 30 haftalık hamileyim bi oğlum daha olcak Rabbim izin verirse. Büyük oğlum okula gidiyor kafamda deli sorular bebek yaramaz olurda büyük oğlumla ilgilenemezsem diye düşünüp duruyorum. Okula ben götürüp getiriyorum bebek kışın doğacak nasıl yapcaz bensiz gider mi bebeği bırakacak kimsem yok bebekle nasıl dışarıya çıkacağım Aralık ayında düşünmekten beynim yoruldu. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Sevilss gldn065807 Benim oğlum da 15 yaşında 35 haftalık hamileyim süpriz gebelik hayırlısı olsun artık bakalım 15 yıl sonra nasıl olucak sil baştan. 😄
gldn065807 Sevilss evet ya ilk bebis gibi merak içindeyiz valla hersey sil baştan cidden çok heyecanlıyız eşim karnın ne zaman büyüyecek diye soruyo sanki ilk gebeliğim 😅
07-02-2019 Emine2323 oglum 32 aylık 5 gunluk te kardesı ama cok zormus belkı bız zorlandık ıns sız zorlanmazsınız 😊
alimerve Yzaman canım bişey sorucam kusura bakmazsan 2aylik kızım var nasıl korundun acaba o kadar zaman korkuyorum tekrar hamile kalmaya eşim korunuyo ama yine de içim huzursuz. Eşim tekrar çocuk olsun diye israr ediyo ama çok çok erken şuan istemiyorum.
Yzaman alimerve Bizde de esim korundu cnm emzirdigim için ilaç kullanmak istemedim benim de canım biraz tatlı 😁 diğer korunma yolları canımı yakar diye kalkışmadim hiç 4 sene öyle korunduk 4sene sonunda hamile kaldım 😊
Baharozdemir @Emine2323 benim de 10 yaşında oğlum var, aslında ara vermedik bu kadar da 4. gebeligim arada kayıplar olunca yaş farkı arttı tabi, Allahim bu sefer ins can sağlığıyla kucagikiza almayı nasip eder herkesin de bizim de🙏🙏
neslican0644 Ebrubak sanırım bunca zaman onlara tüm herşeyimizi werdik manevi olarak oyun olsun ilgi olsun hepsi. Bu yüzden de sanki onlar bocalayacakmış hissi geçmiyor. İnşallah çok güzel olur we iyi anlaşırlar 🤗
erdem_agah Emine2323 benimde iki buçuk yaşında oğlum var. Hamileyim. Bazen keşke arası daha az olsaydi diye geçiyor icimden ama dediginiz gibi cok zor ..