Zynpcgtyozer ankara tip cebeci hastanesi kadin doguma giden varmi??? ben bugun gittim dosya actirdim ikili test yaptilar sonucu 10 gun sonraya cikacakmis 10gun snra sonucu alip bize tekrar ne zaman gelecegimiz soylenecekmis fakat benm yarin sehir disina cikmam lazim sonucu eylul 20sinde randevu alsam gostersem kabul ederlermi yoksa kabul etmezlermi ne olur bilen cevap verirse cok sevinirim
06minik17 Zynpcgtyozer canım ikili testten sonra sonuca göre başka testlerde isteniyo ve haftanı geçirmeden yaptırmadan lazım. Eğer acil gitmen gerekiyorsa gittiğin yerde yaptır kontrollerini
Zynpcgtyozer 06minik17 canm peki kabul edermi eylul 20si gibi gelince.iste kabul etmezlerse o kotu benm icin
06minik17 Zynpcgtyozer bende 2 li test sonucumu aldıktan sonra 3 hafta sonra 3 lü tarama için gel demişti.
06minik17 Zynpcgtyozer 17 18. Haftada yaptırdım canım. Detaylı ultrason için 20. Hafta son demişlerdi bana.
Mavi1 canım bak şu an hesaplama yaptım ben şayet 12. haftandaysan eylülün 20 inde 21 ve ya 22. haftanda oluyorsun, bu demek oluyor ki 2 kere muayenen kaçmış olacak, ve deyatlı ultrason için 18. hafta da sana gün veriyorlar tahlillerine bakıp sen detaylı ultrason için arayıp gün alamıyorsun doktorun veriyor o günü. yani baya geç kalmış oluyorsun. bilemedim ne derler bu duruma