Mihriballim blueberyy00 çok geçmiş olsun eşimde temaslı olarak karantinaya girdi bugün ilk günü hamile olmasa insan tedirgin olmayacakta işte malum durumlar 😟
blueberyy00 Mihriballim Dikkat et kendine bisy sorabilir miyim eşinizin HES kodunda temaslı mi yaziyor acaba ben test vermedim zorunlu izalasyon ve riskli yaziyor sadece pozitif sayıldiginda mi böyle yazıyor acaba temaslilarda da mı aynı şekilde oluyor
Mihriballim blueberyy00 eşimdede zorunlu izolasyon ve yüksek riskli yazıyor kuzum temaslılarda pozitif sayılıyor.
blueberyy00 Mihriballim anladım canım çok teşekkür ederim inşallah size bulaşmaz esinizde de çıkmaz atlatirsiniz karantinayi ayrı odalarda misiniz esinizle nasıl korunmaya çalışıyorsunuz
Mihriballim blueberyy00 kuzum maalesef benim aşırı hareketli 5 yaşında Bi kızım var o yüzden ayrı duramıyoruz eşimde zaten belirti yok çok şükür umarım olmazda
Shnern blueberyy00 çok geçmiş olsun cnm Allah’ın izniyle geçiyor bağışıklığı bir anda böyle güçlendirici ve vücut savaşıyor hemen
Edanurg24 blueberyy00 aynen en güzel bilgiyi doktorunuz verir. İnşallah hafifçe atlatır kurtulursunuz. Allah şifa versin inşallah
blueberyy00 Mihriballim Allah esirgesin inşallah olmazda bu saatten sonra bende test verdim bugün sonucu bekliyorum 2 saat oldu daha ben ne cikacam bakalım
BusraUras blueberyy00 çok geçmiş olsun tekrardan rabbim tez zamanda sağlığınıza kavuştursun inşallah 🌹
blueberyy00 Mihriballim verdim canım negatif çıktı inşallah da belirtiler artip da pozitif olmaz geri yani pazartesi temasliydik baya o gün bulasmadiysa yoktur bende sanırım
blueberyy00 Mihriballim çok teşekkür ederim ilgilendiğin için canım Allah razı olsun haberdar ederim mutlaka 🌼🌼