Sevtugm Gulsah1616 çok şükür rabbim bana bebeğime size bebeğinize herkese bebeğine sağlıklı versin sağlıkla kavuşalım biz eşlerimiz bebeklerimizle 🙏🙏🙏 🤲 Benim 1 tane vardı gebelikte sayıları artti
Gulsah1616 Sevtugm yani gittiğini hissetmiyorum ama mesela göbeğim sertleşirse nerde olduğunu fark ediyorum çünkü dokununca özellikle orası taş gibi oluyur o şekil nerde olduğunu biliyorum. Onun dışında kanama ağrı hiç olmadı. Sizin doktorunuz ne dedi peki
Sevtugm Gulsah1616 Benim dejenere oldu sanırım sayica artti için takip lazım zorunlu sezeryan olacam 1 tanesi yolu kapatabilir dedi her ihtimale karşı kan vs bulunur kanama riskleri de varmış normal ya da sezeryan esnasında tanı miyom yeri ve cm önemli
Umudayolculuk36 Sevtugm 28.hafta benimde çok sert bebek hareketini hissedemiyorum artık yavaşladı önceden hiç durmazdı şimdi ise saatte 1tekmw belki bazen 2aaat atmıyor
Sevtugm Gulsah1616 hep beraber biz bebeğimiz herkes bebeği ile sağlıkla hayırlısıyla inşallah âmin 🙏🙏🙏 🌺
Bb2021 373437 bende aynı şekilde 2 gündür cok az hareket ediyodu korktum bugün doktora gittim oda baktı herşeu yolunda çok şükür ama doktor anne az hareket istiyosa ben direk çağırıyorım kontrol amaclı dedi sizde devam ederse bi muane olun isterseniz
373437 Sevtugm gittim bugün kontrole çok şükür bir sıkıntı yokmuş hareketlerinin azalması normal miş bu haftalarda .🙏🙏💙💙💙