Sahram25 Benim gibi başından beri devlet hastanesine giden varmı gittiğim hastane eve yakın pandemiden dolayı doğum yok ama muayene ediyorlar doğum yapacağım hastaneye kaçıncı haftadan sonra gitmeliyim ? Doktor ayarlamak için
Esrakly Sahram25 kaç haftalıksın bence doktorun seni tanıması çok önemli kendini daha rahat hissedersin senle ilgili bebişinle ilgili herşeyi bilmesi önemli onun için bence bundan sonra ki kontrollerini doğum yapacağın hastaneye git ve neden doğum yapmıyorlar gittiğin hastanede anlamadım
Leselis Ben hep özele gidiyordum 40+3 de gece sandım geldi doktorum kalp krizi geçirmiş devlete gittim orda doğurdum bi kaç saat sonra bi sıkıntı çekmedim
Sahram25 Leselis iyi o zaman ya bu benım muayene olduğum doktorda çok iyi bu doktor ama doğum yokmuş hastanede suan zaten 24 haftalık benım belki doğuma kadar açılır dogumhane
Sahram25 Esrakly bu benım muayene olduğum doktorda çok iyi bu doktor ama doğum yokmuş hastanede suan zaten 24 haftalık benım belki doğuma kadar açılır dogumhane pandemi yüzünden kapanmış bende anlamadım
Esrakly Sahram25 bende devlete gidiyorum 2 dk lık mesafe de var ama orda doktor yok 45 dk lık yerdekiler gidiyorum .doğumhane pandemiden dolayı kapanır mı ne saçma bu sağlık sektörüne büyük beylerimiz el atmalı ne doktor bulabiliyoruz ne randevu bulabiliyoruz ☺️
Sahram25 Esrakly evet ya randevusuz gidiyorum ayaktan sıra alıyorum sabah 8 den 12 ye kadar bekliyorum anca sıra geliyo