Aysemin54 Kızlar bn kuruyemiş aldım bi kaç çeşit.. Kayısı aldım kuru üzüm aldım hurma aldım kek falan aldım nescafe aldım kayısılı meyvesuyu ve karısık meyve suyu aldım… Baska neler alabılırum yeterlimi.. Bu arada yarın sezeryan olucam
MomHero2 Aysemin54 bimde satılan 500 gr orman meyveli yoğurtlardan almıştım bim hastanenin yanındaydı hemen o kadar çok yedim ki nerdeyse 20 saat beklemiştim normal doğum için ama sezaryen oldu onun dışında nescafe yulaflı bisküvi ve kayısı suyu
Rmeysaik Aysemin54 kesinlikle sade kahve komposto ve çorba belli bir süre katı yiyemiyorsunuz zaten o kargaşada yemek yemek aklınıza bile gelmiyor
Aysemin54 Huri-li canım komposta yapamadım bulamadım da meyve suyu aldım.. Hastanede verıyorlar zaten corbanın yanında
Zuhalbrl Valla kizlar o gün sadece tavuk suyuna çorba getirmişti ablam hafif ekşili resmen içimi açmıştı onu içmiştim tabi ben çok uzun süre ac kaldım sabah alincaktim acil normal doğuma birini aldi doktorum onu bekledim kendi doğumundan sonra da bi süre yiyemedim ondan o.corba çok iyi gelmişti aklınızda olsun
jamila_95 Aysemin54 eveett🙈 Allahim saglikla, hayirla kucagimiza almayi nasip etsin🙏🏻 InsAllah senin ameliyat da guzel gecer cnm😍
MomHero2 Aysemin54 eminim.🥰 Bizim haftaya ben son 1 aydır heyecanlıyım beşik te kurulunca iyice uykular kaçtı 🥰
MomHero2 Aysemin54 inşallah🌸 uyumaya çalış bi güzel en tatlı uykusuzluklar başlayacak son gecenin tadını çıkar