Bebegimile Catlamayan yerim kalmadı desem yanlış olmaz, oluşan catlaklari geçirebilcegimiz etkili bi yöntem var mi kizlar, ben acibadem, kantaron yağlı bi yağ aldim etkisi oluyormuş yeni başladım
Nazli_ayar Bebegimile Bu çatlak meselesinin bünyeden bünyeye değiştiğini okudum bir gebelik sitesinde. Eğer catlayacaksa ne sürerseniz sürün catliyomus. Siz yinede önlem alın tabiki ben yazıyım dedim.
MelekMervertlek Bebegimile olusanlara etki eder mi bilmiyorum da Hindistan cevizi yağı ve bebe yağını karıştırıp sürün bari kalan yerler catlamasin
Alone Bebegimile öncesinde bişey kullanmadıysanız oluştuktan sonra hiç bişey geçirmiyor 😢 ilk gebeliğimde 3 aylık hamile iken başladım kreme hiç çatlamadım. Sonraki gebeliğimde amann nasılsa çatlamıyorum deyip birşey kullanmadım ve çatır çatır çatladım sonra da toparlayım diye neler denemiştim hiç biri bi işe yaramamıştı.
Bebegimile Nazli_ayar evet evet cildim cok hassas, catlicagimi ben de tahmin ediyordum ama catladiktan sonra iyilestirmenin bir yolu var mi acaba onu öğrenmek istedim
Bebegimile Alone yaaa ilk başlarda bio-oil kullanıyordum kokusu dokununca bana bıraktım son 1 aydır çatladığımı fark ettim eğer kullandığım yağ iyi gelirse tekrar yayınlarım ama acibadem yağı kirmizi catlaklara iyi geliyormuş bi dene istersen bi de sıkılastırıcı krem düşünüyorum dogumdan sonra
Flyeng Bebegimile hamilelikte 3 kilo almama rağmen birçok çatlağım oldu o kadar da yağlamış kremlemiştim genetik diyenlere inancım şu saatten sonra sonsuz 🙈
Bebegimile Flyeng hamilelikte sadece 3 kilo muuu 😍 maşallah ben şuana kadar 12 kilo aldım doguma 1. 5 ayım var 🙄
Flyeng Bebegimile evet o kadar alabildim ama hep bi mide problemi yaşadım keşke alsaydım da rahat rahat yemek yeseydim dediğim çok oldu 😇 doğuma 1 hafta kaldı inşallah bakalım. belki biraz daha alırım
ElifB08 Bebegimile bende çok aşağı kısımdan çatladım halbuki herkes göbek deliği çevresinden çatlıyormuş 😅 ama doğumdan sonra bio oil’in yağıyla dermaroller kullanacağım. Faydasını gören çok olmuş. Çatlak görünümünü azaltıyormuş.
Bebegimile ElifB08 ben de bel kısımlarından cok çatladım simdi göbeğime doğru gelmeye başladı😢 bu hucre yenileyici kremleri de cok oneriyorlar, sanırım deneme-yanilma yöntemiyle bi yol bulucazz
Skardelen Bebegimile ben kakao yağı susam yağı ve hindistan cevizi yağı kullanıyorum birde duştan çıkmadan kırmızı catlaklarima soğuk su tutuyorum biraz olsun hafiflediler yapabilirsiniz
Mervenin_Mucizesi Kızlar ya bişey sorcam, şimdi kremlet yağlar sürüyorum ve öyle açıp bir saat göbeğim açık bekliyorum 😀 siz nasıl yapıyorsunuz başka yolu yok mu havalarda soğudu birazcık kurumasını bekliyorum ama çok uzun sürüyor öyle göbeğim belim açık yatıyorum siz napıyosunuz Bi akıl verin yaa
Bebegimile Mervenin_Mucizesi ben de senin gibi dolanıyorum ya hissetmiyorum ama dokundugumda karnim cok soguk oluyor sanırım kiyafetlerin yağları cekmesine göz yumucaz