iMelekkk Merhaba kızlar 39+1 im dün kahverengi akıntım oldu birazda sulu bir akıntı oldu şimdide yine su gibi bi akıntım oldu hep yorumlarda hissedersiniz suyunuzun geldiğini falan denildiği için emin olamadım acaba suyum azar azar mı geliyor
kubrapaltc iMelekkk ben 33+5im ama doğumum başlarda anlamam diye tedirginim o yüzden şurda bekleyeyim de bir faydalı bir bilgi edinirim belki
shinemuu iMelekkk Benim öğlen başladı akşama kadar sızıntı şeklinde devam etti. Ama su öyle durmuyor. Kıyafetime kadar ıslatıyordu değiştiyordum 15-20dk sonra tekrar ıslanmış oluyordum mesela. Bu şekilde.
Eda-5807 iMelekkk benım kahverengı degıl ama normalde olan akıntıdan daha çok olmaya başladı sarı olıyprdu ılk önce suan beyaz beyaz oluyor
iMelekkk B-33 sürekli olarak sırt ağrım falan var ama artmadı aynı düzeyde ağrısı işte dünde kahverengi akıntım oldu ne yapsam bilemedim
2baby1moms Eda-5807 benimde bnde 39+4 oldum bugün kontrole gittim doktorum nstye aldı sancım çıktı bebek doğum pozisyonu almış ama bebeğin yukarda doğum kanalına girmemiş dedi en fazla bu bir hafta içinde doğurursun dedi. Sezeryan veya normal doğum kanalına girmesine Kalmış.
Fatma3838 Eda-5807 benimde dünden beri beyaz ve aşırı sıvı akıntım var bende merak ediyordum sebebini sizde yazınca dediğiniz gibi belirti mi acaba bende 39+4üm
Eda-5807 2baby1moms ben geçen hafta gıttım nstde sancı falan çıkmıyor doktor hersey yolunda dedi benımkı kanala gırmeye başlamıştı 37 haftalıkken normal doğum olucak ama ne zaman olur bellı degıl doktor 41 kadar yolu var dedı beklıyoruz bızde bende Perşembe gıdıcem hastaneye
2baby1moms Eda-5807 rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🌼 dua ediyorum bnde egzersiz yapıyorum kanala girsin diye
Eda-5807 2baby1moms amin insallah bende merdıven ınıp çıkıyorum yürüyorum bakalım ne zaman gelecekler
Eda-5807 Fatma3838 bende bilmiyorum ki benımde öğle sarıydı suan beyaz sıvı gıbı bıde afedersiniz tualetımı yaparken alt bölgemde agrı yanma oluyor resmen bende merak edıyorum hastaneyede Perşembe gıdıcem bakalım ne dıycek doktor bu arada açılman varmı
Fatma3838 Eda-5807 bense yanma olmuyor. Fakat yine dünden beri büyük tuvaletimde ishale dönük değişim oldu. Sanki böyle birşey duymuştum bağırsakta kendini hazırlıyorms sanrm. Gecen haftadan beri 1 cm acıklık ile beklyrm
Eda-5807 Fatma3838 bilmiyorum aşırı yanma var suan ve tualetımı yaparken agrı var ağrıdan yapmak bile istemıyorum ne büyük nede küçük tualetımı gelıyor gıbı benımkı sırt agrımda başladı ya gelıyor yada bugun çok yürüdüm ondan mı acaba merak edıyorum