dakpinar- Facebook ile ilgili Twitter da bazı şeylerden bahsediliyor . 1,5 milyar kullanıcının kişisel bilgilerinin çalındığı , satıldığı gibi .büyük bir saldırı gibi vs . Umarım yanlış haberdir bunlar
Gull_94 dakpinar- ne gıbı bılgıler mesela?yanı kıllanıcı adı ısım ımeı numarası adres bunlar bıle zaten cogumuzun ulasabılcgı seyler ne gıbı seylerı ogrejıyolarkı ınsanlae hakkında😳
Gull_94 dakpinar- merakta ettım ya vala ne varkı yanı ınsanlar ne gıbı seyler hakkında bılgı verıyokı erısım ulasım ıznını bıcok uygulayama verıyoruz cunku
dakpinar- evetbenavukatiyim ya valla kuzum ben de özledimm 🥺 bir kaç gün sürebileceği yazıyor bu kesıntılerin
dakpinar- iremcannn1907 evet ama ilk defa bu kadar uzun sürdü bu biraz sıkıntı olabileceğine inandırıyor 😀
iremcannn1907 dakpinar- evet ilk defa whatsapp’ta buna dahil olunca insan bi acaba neden diyor doğru 😂
dakpinar- Gull_94 evet açıkçası pişman oldum ilk defa bu kadar her yerde olduğuma canım :) çünkü olmaz diye bır şey yok
Minigim24 dakpinar- ilk defa bu kadar uzun süreli kesinti oldu sanırım, o yüzden maalesef ki her şey olabilir diye düşünüyorum 🙄🤦🏻♀️