Bebekgibibiri ilk gebeliğimi anlamamıştım. İstanbula ailemi ziyarete gitmiştim. Orda rahatsızlandım. Midemi üşüttüm diye hastaneye götürdü annemle babam,meğerse hamileymişim 2,5 aylıktı hemen hemen 🤣 bu gebeliğimde de adet günüme iki üç gün vardı. Planlıydı zaten. Ben hamileyim yaa felan diye geziyodum evde. Adet olacağım gün de bayrama denk gelmişti,yine annemlere gittik. Orda test aldık yaptık pozitif 🤣belirtisizdi ikincisi. Ama oğlumda baya komikti öğrenme anım. Annem bi kolumda babam bi kolumda. Acile gittik ayakta duramıyorum titriyorum istifra etmekten vücudum susuz mu ne bişeysiz kalmış. Doktor dedi gebelik olabilirmi. Ay yok diyorum üşüttüm hava değişimi de oldu vs. Ocağın 23 ü 🤣🤦🏼♂️Bi bakalım dediler tahlil verdik bekledik çıktı doktor dedi şu odaya girin muayene olucaksınız , bana dedi ultrasona geç ,anam babam yanımda hep beraber gördük bebeği kalp atışını duyduk. Doktor dedi herkes böyle üşütse keşke 🤣 acele etmeseydin doğurmaya gelseydin felan diyip espri yapmıştı doktor utanmıştım. Nasıl farketmedin felan gibisinden. Ay ne biliyim test verdik 1 ay önce negatifti dedim. Doktor dedi nasıl olur bebek neredeyse 2,5 aylık olmuş felan meğerse testim negatifken hamileymişim🤣Buda beeeeleeee bi anım🤣🤣