Bebekgibibiri 18+6gunluk kızımla merhaba evliligimizin 2.yilinda düşünüyorduk ve düşündüğümüz aynı ayda hamile kaldim ogrenmeden 3 gun once aksam saatleri uykum geliyordu 25haziran günü içime doğdu 23.45 te test yaptim ve öğrendik eşimle sabah i test yeniden yaptm yeniden ciftti😊 ertwsi gunu kan tahlili için gittik 4haftalil hamilydim mucizeydi düşündüğümüz ay13mayis ve minigimiz25 mayısta tutunmuş 25 haziranda 4 haftalkti, 6+4te ilk randevumuza gittik kalp atışını duyduk gözlerimiz dolu doktorumuz şanslı ailelerdensiniz demisti bulantı kusma yaşamadığım için , mutlu hiç bir zaman bulantı kusma yaşamadım normal süreç geçirdim kitaplar aldım bilgiler edindim eşimin desteği çok bilgisi de beni mutlu ediyor 12+2 de ailemizde yanımızdaydı 14+4te cinsiyeti öğrendik akşamı ailemize supriz yaptık, 3 ay sadce uyku oldu 4 hafyalik ogrendigim se gobegim sivrilmişti ay ay gectikce büyüdü , kızımı hissediyorum artık hareketlerini ve sağlığı yerinde hafta olarak 19+5gelisim olarak önde gidiyor, alışverişlerini yapıyoruz battaniyesini ördüm, isimli emzik ucu ve kapi susunu yaptim anne kız bandimizi yaptim güzel süreç geçiriyoruz hamileligim gobegimle ilerliyor🌸