Beyza_8 Bende cok halsizlik oldu canim hicbisey yapmak istemiyordu,duygusallik oldu. İlk gebeligim oldugu icin, cok anlamadim adetim gecmeden test yaptim ve pozitif cikti🥰❣️suan 18 haftalik oglusuma hamileyim elhamdulillah💙🤰
Serrammm Rüyamda gördüm ovülasyon testiyle gebelik yapıyordum kopkoyu çıkmıştı önemsememiştim ertesi gün aklıma geldi dur yapayım dedim ve rüyamdakinin aynı çizgiyi gördüm 🤣 hemen kan verdim 26 çıkmıştı daha sonra beta takibiyle çok şükür şu an 13+3 olduk bile darısı isteyen herkese ❤️
BerayAzra Bebekgibibiri kızımda adetten 1 hafta önce gelen yerleşme kanamasıyla anladım😚 şimdi ise aşırı uyku haliyle şüphelenmiştim evet hamileymişim😃
EgesMomm Ben ovulasyon testi kullanıyordum gebe kalmak için. Adetim 1 gün gecikti asla gecikmez 😂 şüphelendim kadınlar klübünde herkes ovulasyon testi adet günü çift çizgi çıkarsa gebelik var diyorlardı.( Adet zamanı çift çıkmaz çünkü)😂 3 saniyede çift çıktı ben şookk hemen hassas test aldım o da 3 sn de çift 🥰🥰🥰
Bahar_yldz Göğüslerimde hassasiyet ve adet gecikmesiyle acaba dedim. Kimseye haber vermeden kan testi yaptırdım. Ve sonuç 11447. Tabi ben şok😄
Tugce0133 Bebekgibibiri adetim geçikmişti ama zaten düzensiz olduğu için pek umursamadım yemek yaparken salça kokusundan midem bulandı sigaradan tiskindim öyle şüphelenip gittim eczaneye test aldım yaptım pozitif çıktı 😅
Edaliko ftmtly şuan 14+6 olduk biz ♡nasıl gidiyor canım benim 10 güne kadar çok zordu bulantı istifar 5 kilo verdim şimdiye kadar yeni yeni toparladım çok şükür 🥰
ftmtly Edaliko benim 15+4 bulantılar hala devam bugun dr kontrolum vardı bebeğin çok aşagıda oldugunu hep yatmam dinlenmem gerektıgini öğrendim :()
Edaliko ftmtly bende hep yatiyorum canim çok yorulan her şeyi yiyebilen birisi değilim mümkün oldukça uzanıyorum gün içinde bir de ona Kafanı takma al üzerine bir örtü yat dinlen
Edaliko ftmtly ağrın olmuş muydu bende şuan 15 +3 deyim dalga gibi bir ağrı giriyor arada kasigima . Şükür eski bulantim kalmadı bulanti ilacını düzenli kullanınca ama farklı bisey yersem yine çıkarıyorum
ftmtly Edaliko yok hiç ağrı falan olmamıstı.Bende bulantı ilaçlarını düzenli kullanıyorum ama bulantılar devam ediyor maalesef :(
Edaliko ftmtly anladım canım beslenmenecdikkat et bakalım şuan senin yapabileceğin kısım o . Kendimde zorlanıyorum ama bol su iç ben bulantim varken şu daha da bulandirdigi için icmekde daha da zorlanmış tm ama en önemlisi o diyorlar
ftmtly @“Edaliko” benimde hiç iştahım yok bulantım cok fazla var kusmam cok yok ama sürekli öğürme falan bayagı yoruldum
Fatmaozdemir Bebekgibibiri idrarı cam bir kaba alın vakit geçirmeden iki tatlı kaşığı kadar yavaş yavaş karbonat ekleyin. İlk kopurme geçtikten sonra tabandan kabarcıklar yukarı çıkacak birkaç dakika kadar bu gebelik var demekmis bazıları bunu cinsiyet için yapıyor ama 🤔