İlk gebeliğim 14.09.2015 yılında oğlumu kucağıma alarak gerçekleştirmiş oldum. 4 yıl çocuk istemedik sonrasında pandemiyi boş geçirmeyelim dedik 🙄 ve karar verdik efeye kardeş yapalım diye folikasit kullanmaya başladım. Ayağı Dikmeler ovülasyon günlerimi takip etmeler 1 yıl olmadı
Sonra birgün haber geldi dayımın oğlu kardeşim kuzenim trafik kazasında ölmüş (27-05-2020) ben çığlık kıyamet ve çok üzüldüm adetim 4-5 gün geçmişti ama aklımda hiç yoktu mevsime yoruyordum ölümün 2. Gününde gece kötü ağrı ve kanamayla uyandım ve afedersiniz kan işiyodum resmen ve acile gittik düşük yapıyormuşum o an yaşadığım duyguyu anlatamam toparlanmaya çalıştım ilk adeti düşükten sonra gördükten sonra tekrar çalışmaya devam ettim. Kocamın gücü kalmadı artık 🙈😑
ekimde 4 gün gecikmeyle tekrar hamile kaldım ve kese göründü eve geldik 3 gün sonra yine düşük ve kürtajla sonuçlanan hüsran
Artık iyi bir doktora gitmeliydim Manavgat’ın en iyi doktoru devletteydi ve emekli olmuştu arkadaşım birgün geldi X doktor yer açmış bi git istersen dedi o habere çok sevinerek hemen eşimle durumu paylaştım sağolsun hemen aldık randevuyu ve gittim öZgeçmişimi tek tek anlattım ve adet görmeme 12 gün vardı ve tedavi başladı
Duphaston verdi ve 10 gün kala adetine iç 10. Gün hasta olacaksın dedi
Gerçekten öyle oldu ve adetin 1. Günü aradım 2. Gün oraya idrara sıkışmış ve bol Su içerek
Yumurtalıklarım çok küçükmüş sol tarafımı kist kaplamış sağ tarafından tutsa tutar ve erkek olur dedi klomen verdi adetin 5. Günü içeceksin 5 gün boyunca dedi ve bitince tekrar gel dedi ovülasyon dönemine denk getirdi
biyerden gördüm çakşır kökü suyu iyi geliyomuş koyunları ikiz doğurturmuş eşime dedim alalım bunuda içelim klomene başladığım gün çakşır kökü suyu da içtik kullanım talimatına göre sabah akşam. Ve keçiboynuzu pekmezi içip o dönemde bol bol havuç yedim
Bi gece kasıklarıma bir ağrı girdi ve eşime hadi dedim 🏃🏻♀️ 🏃🏼♂️ o geceyi değerlendirdikten sonra lavaboya gittiğimde sadece 1 damla pembe kan gördüm yumurta çatlamıştı artık
sabah ovülasyon kontrolüne gittiğimde doktor inanamadı yumurtalar sayı ve boyut olarak 2 katına çıkmıştı ve süperdi bu durum
hamile kalmıştım hissettim ve EVVVeeeeetttt ilk bhcg değeri 17,6 iki günde bir takiple hamileliğim rüştünü ispatladı ve şuan 30 haftalık hamileyim bu hamileliğimdede amcamın oğlunu 35 yaşında busefer kaybettim koronadan
aşılarımı oldum 2 doz
Oğlum olacak efeye kardeş
Adımız Artun olacak
dualarıma hepinizi katıyorum kolay dönemlerden geçmedim
sezeryan olacam tekrar
sizlerdende dua istiyorum 🙏🙏🤲🤲🤲