Senamasal https://www.hizliresim.com/9lytmg0 BİR GEBENİN GÜNLÜĞÜNDEN OVULASYON TESTİ KULLANAN VARMI KIZLAR NASIL HASSASMİ BENLE BERABER ADET OLAN VEYA OVULASYON TESTİ YAPAN VARMİ ?
Zeyneb12 Senamasal ben kesinlikle memnunum. Onca ay hap iğne kullandım olmadı. Ovülasyon testi aldım bir de uzunca ay onu kullandım. Baktım olmuyor. Eksiklerimi giderdim hormonlar kilo vermek vs. Neyse hiç adam akıllı koyu çıkmayan testim eksiklerimi giderdikten sonra kopkoyu çıktı hamdolsun gebelik oluşmuştu
-hilal Senamasal ben kullandım çok da memnun kaldım Ebru hanımın masajları da var uygulayıp fayda görebilirsiniz
BallyavruM Senamasal ebru ablanin testleri bana biraz pahalı gelmişti bende netten aldım ovulasyon testi daha uyguna kullandığım ay yumurtlamayı gördüm çok şükür gebelik oluştu darısı isteyen herkesin başına çok dua ediyorum 🥰🥰🥰
Ayse27a Senamasal bende kullanıyorum canım geçen ay yumurtlama göremedim bu ay da adetime dört gün varken yumurtlama gördüm ama kafam karışık sonuçta adetime 4 gün varken yumurtladim acaba olur mu olmaz mı bilmiyorum bu ay bide klomen kullandım
Yenianne54 Ben kullandım canım yumurtlama günlerini kaçırma sana denilen herşeyi uygula bir kere kullandım 6,5 aylık hamileyim şimdi🌸
Yama Senamasal bnde uyguladım ebru ablanin mahlasını suan 5 aylik gebeyim cok memnun kaldim çevreme hep soledim aldırdım
Yaysegulhaylaz Senamasal benim de bu testler sayesinde ilk denemede tuttu 12 ay müdahalesiz olmamıştı
MelekMervertlek Senamasal ben kullandım ilk kullandığım ay da hamile kaldım memnun kaldım ebru hanımda mesajlara hemen cevap verdi
KubraAydin Senamasal Bende kullandım ama bunu değil diğeri kaset olanı kullandım 2. Denememde hamile kaldım ve doğru sonuçlar veriyordu , Rabbim insallsh sanada nasip eder hayırlı haberler alırsın inşallah 🤲🏻❤️
Cigdem_58 Arkadaşlar elinizde fazla kalan ovulasyon testi varmı kullanmayan vermek isteyen alacak durumum yok Allah razı olsun 🤲
Neslihan-ozister Bende uzun süre kullandım bu testleri. Testle değilde masajıyla hamile kaldığımı düşünüyorum. Önce Allah nasip etti sonra Ebru hanım vesile oldu 🙏 şuan 36 haftalık hamileyim 🤲🏻