minigim34 Arkadaşlar 14+4 deyim cinsiyet icin hala bi tahmin yapılmadı numuneye gidiyorum cinsiyet öğrenmek için imperiale gitmeyi düşünüyorum önerdiğiniz bi doktor var mı bütün doktorların ultrason cihazları aynı mı kimisininki güzel göstermiyor da
ikincim253 minigim34 bence acele etmeyin zamank gelince doktorunuz söyler bu haftalarda yanılma payı çok yüksek benim 14 de erkek 16 kız dedi
Mineaslyce minigim34 ben bebeğimi 16 haftalıkken öğrenmiştim cihaza göre değilde doktorun profesyonelliğine göre ilerliyor diye düşünüyorum bence 👌🏻Kimi doktor kalp atışından bile biliyor
Nazlimsu minigim34 kimi dr gerçekten bu konuda tecrübeli oluyor özelde gittigim dr daha bugün yani 24 haftada söyledi hiç sormamıştık ama 14+5 şehir hastanesindeki dr um hemen söylemişti
Aslylmz Bende 13 üncü haftada doktorum göstermemesine ragmen kemik yapısını erkeğe benzetmişti 17+1 de gösterdi erkek kesinleşti 🥰 bencede biraz daha beklersen hem daha net birsey öğrenmiş olursun ☺️
Minik1baby Ben bebişimle 31.haftadayiz hala göstermedi ama tahminlerle kız denildi 🤭 kızım pek bi nazlı