Fatma3838 Ahududu yaprağı çayını nasıl içiyorsunuz kızlar. Ölçüsü nasıl birde faydasını gördüm diyen var mı tecrübelerinizi paylaşır mısnz 🤗
Fatma3838 Esenburhan123 internettn araştırdım baya faydası var ama doktora danışmadığım için tereddüt ettim doktora danışan varmı acaba 🤔
Cicekyektakerim Ben kullanıyorum doktorum 35. Haftamda başlattı 1 büyük fincan 36. Haftamda 2 fincan olarak devam ediyoruz şuan 37. Haftadayım kasılmalar başladı normal doğuma hazırlanıyor artık dedi ne kadar faydasını göreceğim bilmiyorum doğumda belli olucak
Cicekyektakerim Fatma3838 evet 36. Hafta itibariyle sabah akşam eğer toz haline getirdiyseniz bir çay kaşığından biraz fazla yaprak halindeyse yine göz kararı ile ayarlıyorum bir çay kaşığı gelicek şeklinde ve gunde 7 hurma tüketiyorum
Fatma3838 Cicekyektakerim ben 39+4oldm hala tık yok o nednle biran önce başlamak istiyorum aldım ama nasıl kullanıldığını bilmiyordum. Herhangi bir yan etkisini duydunuz mu peki
Cicekyektakerim Fatma3838 hayır duymadım yan etkisini ben hiç bilmiyordum ilk hamileliğim doktorumun tavsiyesiyle başladım sizde tabi doktorunuza danışın içiniz rahat etmiş olur