Zhra4242 Derya2021 bide benim 2 buçuk yaşında oğlum var çiş öğretiyorum oda pek meyilli değil maf oluyorum Allah başka dert vermesin
Mnkfslyem Semy amin inşallah sağlıkla hayırlısıyla ve zamanında alalım yavrularımızı kucağmıza inşallah hepimiz 🥰🤲
citlenbigim2212 Cerenvebebisi 32+5 ten selam dün kontrole gittik ve 42 cm 1995 gramdı kızım şükür haftasıyla uyumlu gidiyor 🤗✌️
Zhra4242 Derya2021 40. hafta Aralığın 1 inde doluyor cuma günü kontrolüm var bakalım ne diyecek inşallah 40 haftayı beklemez oğlum 41 haftada oldu suni sancı ile bu bari kendi kendine gelse senin kaç haftalık
Cerenvebebisi busranr06 Allah bize sabır versin vallahi daha şimdilerden başlıyor anneliğin zorlukları 😁 olsun onlar iyi olsun da.
Cerenvebebisi Esmakorkmaz Oh evet dinlen artık biraz son zamanların tadını çıkart tabi ne kadar mümkün olursa bundan sonrası 😁🤲
citlenbigim2212 Cerenvebebisi amin inşallah Allah hepimize sgalikla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🤗
Cerenvebebisi seval08 Azicik minnak sanki 🥰 olsun bu haftalar çok hızlı kilo alma dönemleri daha alır o Allah’ın izniyle merak etme 😁🤲
Cerenvebebisi Derya2021 Evet 29 haftaya göre 1650 normal hatta önde bile denilebilir daha almıştır zaten 3 hafta içinde maşallah 🧿
Zhra4242 Derya2021 birşey sorabilir miyim sizde öylemi bilmiyorum ama benim bebeğimin hareketlerin de azalma var eskisi gibi hareket etmiyor