Nurgllllll Merhaba arkadaşlar, Ben Cumartesi günü evde test yaptım ve çift çizgi gördüm. Bugün hastaneye gittim Beta 1439 çıktı ama doktor keseyi göremedi. Sizce normal mi dış gebelik olmasından endişeleniyorum.
BMelek Nurgllllll vajinal ultrason yapmadiysa gozukmemesi normal bende ilk hamileligimde ogrenir ogrenmez gitmistim kese gozukmemisti stres yapmayin gozukur 5. Haftada
ZeynepTC Nurgllllll hemen farklı düşünceler gelmesin aklına 6. Ve 7. Haftalarda görünebiliyor biraz daha bekle sonra yeniden doktor git bence 💙
begonvilko Tatlım panik yapma benim kesem göründüğünde beta 3500 civarıydı. Hatta bir doktor karnımdan göremedi de baska bir doktor karnımdan gördü. Daha küçük demek ki seninki, anca görünür.
GKP22 Nurgllllll benim 1500 küsürdü gözükmedi alttan muayenede minicik bişey gözüktü ama doktor dış gebelikte olabilir diye konuşunca başımdan kaynar sular döküldü resmen 8. Haftada gittim bebek gözüktü kalp atışı duyuldu bazen doktorlar boş yere hamile kadınları korkutabiliyor içini ferah tut hakkında hayırlısı olsun