Zeyzeynoo gage ben KRAFT aldım civilden 1,399 liraya hatta dün civili takip ediyorum orda gördüm 999 liraya düşmüş bence çok güzel sağlam sallanabilir özellikli alt değiştirme yeri var pilli dönencesi var Rabbim oğlumun yatmasını nasip etsin inşallah 🤲🏻
tuba126 gage özellikleri kalitesi çok hoş tüm özellikler bir arada diyebilirim ve Taş gibi sağlam içi çok geniş
denizinnannesi Suheylamum vala cok guzl keten kaliteli bi duruşu var alirken icime sinmiyordu park besik pek sevmiyodum ama kurunca co kguzl oldugunu anladim begendim
muges44 gage Prego san diego tercih ettim.Henüz kullanmadım ama kaliteli ve kolay kurdum benim işimi görür, beğendim🙂
ebooss Jrselvi daha kullanmadım yatak çevresindeki kumaş hışırdayabilecek bir kumaş ama sallarken ve etkileyeceğini düşünmüyorum canım. İçine de yatak aldım yataş twiny sünger yatak aldım 😊
ebooss gage evet canım bende takip ediyordum indirime girmesini baya bekledim ben alana kadar tükendi 😅 sonra tekrar geldi gelir gelmez sipariş verdim çabuk tükeniyor baya öneren olmuştu tutulan sevilen bi beşik 😊 amin canım inşallah sağlıkla gelsin tüm bebişler 🤗💜
Mucizeminnos denizinnannesi kullanmaya başladınız mı acaba erken dönemde aldıysanız belki başlamışsınızdır diye sormak istedim memnun musunuz ben de almayı düşünüyorum da