Gozdee06 Merhaba arkadaşlar 6+3 haftalık hamileyim ve özel hastanede doktor önerisine ihtiyacım var memnun kaldığınız duydunu doktorlar var mı?
Dmlbrhn Gozdee06 merhaba. Ben ozel hastane degil ama ozel muayenehanesi olan doktor onerebilirim 🌺 Benim yegenlerimi o doktor dogurmustu, simdi ben de onunlayım, ancam hastaneden ayrıldığı için ozel muayenehanesi var 🙂
bb000 Gozdee06 Merhabaa, HRS kadın doğum hastanesine gidiyorum cinnah tarafında, çok memnunum burada takip ve doğum gerçekleştiren yakınlarım da var. Coşkun hoca ile devam ediyorum ben de süper bir insan
dlrglnc Gozdee06 Güler Klinik - Çiğdem Hoca yada Aşkın Hoca karı koca birlikte çalışıyorlar ikiside birbirinden tatlı gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim 🐋
Isimsiz66 Pursaklarda duru tip var orda kadin dogum doktoru ayse seyhan hoca var zaten bir doktor var oda o okadr guleryuzlu iui bi kadin ki ben cok severk gittim ona dogumumu o yaptırmicak ama ara ara kontrol icin gittim tavsiye ederim
fatmanurakkus_ Lokman hekim hastanesin de Prof.Dr İbrahim Alanbay diye bir doktorvar ben ona gidiyorum memnunum da. Tavsiye ederim ..
Dilankilic Acıbadem hastanesinde sarp özcan’ı tavsiye edebilirim bence dünyanın en iyi doktorlarından😇 sağlıkla kucağınıza alın inşallah🥰