SeherMertcanMehmed Selam kızlar 26+3 haftalık hamileyim 2 gündür çok fena alt bacak kaslarıma kramplar giriyor çok canım yanıyor. Bu sabah yataktan zor kalktım. Benim gibi bu durumda olan varmı neler yapıyorsunuz hafiflemesi için. Bu arada gunde 1 defa 150mg magnezyum alıyorum ama fayda etmiyor sanırım...
Asli91 SeherMertcanMehmed içebiliyosan maden suyu içmeyi dene işe yarıyomuş.İlaçta kullanıyodum yine çok kramp giriyodu maden suyu içmeye başladım ondan mı bilmem ama işe yaradı bende.
FeyzaaTopsakall SeherMertcanMehmed bende aynı dertten muzdaripim bu sabah yine krampla uynadım ve hala yürürken zorlanıyorum alt bacak baldırımda nasıl hafifletebiliriz bende çok merak ediyorum ilaçta kullanıyorum ama ne fayda
Adysms5502 FeyzaaTopsakall kalsiyum eksikliği yapıyor diye biliyorum .. Süt , yoğurt , kefir içebilirsiniz . Birde yürüyüş De gerekli sanırım .
SeherMertcanMehmed FeyzaaTopsakall aynen cnm ya valla zor yürüyorum. 2 gün önce uçak yolculuğu yaptım 2 saatlik ama havaalanında falan baya yürüdüm yoruldum ondanda olabilirmi diye düşünüyorum 😞
masisi Bende damar yetmezliği var , etkilerinden biri de sürekli kramplar( koluma 2 bacagıma gögsüme aynı anda kramp girebiliyor) bulabildiğiniz her fırsatta ayaklarınızın altına yastık koyup yukarı uzatmanız, cok sıcak suyla duş almamanız(duştan cıkarken bacaklara şok uygulamak - direkt soğuk su tutmak), eğer yapabilirseniz kramp gireceğini anladıgınızda yada girdikten sonra bacagınızı kalçanıza doğru yukarı çekmek