Kubra_K Zehrayenianne hic korkma canım içini ferah tut rabbim beterinden korusun herşeyin çaresi var sağ salim kucağınıza al inşallah annesi 🥰💜
Ozgevrn Zehrayenianne ölebilir ne demek ya hastalıktan dolayı kan pıhtılaşıyor çocuğa kan akışı az olabilir beslenemez veya büyüyemez diye kan sulandırıcı veriyorlar oda bir ihtimal pıhtalısırsa diye iğneyi vurulunca zaten bu sorunlar olmaz ölür ne demek siz kafanıza takmayın iğneyi vurulunca zaten pıhtılaşma olayı ortadan kalkıyor saati saatine yapmaya çalışın karından koldan bacaktan da oluyor Allah şifa versin insallaj size
Umran_akcakil Zehrayenianne ben 6 haftalıktan beri oluyorum göbekten zorlanıyorsan koldan kolda yer kalmayınca bacaktan eşin yaparsa daha rahat ederdin ilacı yavaş yavaş yaparsan daha az açıyor
elisss_61 Zehrayenianne Bende 35+3 haftalık kovid oldum malesef şu an hala 6. Günündeyim. Öncelikle korkma Allah’ın izniyle atlatacaksın kendine çok iyi bak vitaminlerini al mutlaka tat hiç hissetmiyorsun bi süre sonra ama yemeklerini mutlaka ye. Pıhtılaşma değerim yüksek olduğu için bana da hemen kan sulandırıcı başlandı hemşireyim zaten ama kendine uygulamak gerçekten gıcık. Bunu koluna yapman zor olur canım göbekten ve bacaktan dönüşümlü uygula internette yapabileceğin bölgeler yazar. Karnından yapılan uygulama en kolayıdır ve bebeğe de asla bi zararı yok düşünme bile.
Zehrayenianne elisss_61 bu konularda cahilim biraz ben bu yüzden zorlanıyorum 3. Günündeyim bende koronanın hemen bitsin gitsin istiyprum kötüleşmekten korkuyorum inşallah siz de tez zamanda iyi olursunuz karnımdan yapmaya bir türkü cesaret edemiyorum maalesef 😔
Bebegimi_beklerken563421 Koronasınız diye mi o ilacı verdiler yoksa bir hastalığınız falan varda mi verdiler
Ilkim_05 shinemuu çok geçmiş olsun birsey merak ediyorum bu iğne yerine corasprin de kullanılsa olmaz mı acaba bilginiz varmi
shinemuu Ilkim_05 Bilgim yok. En iyisi doktorunuza danışmanız. Ama bu iğnelerin kan sulandırıcı etkisi daha hafif muhtemelen. Çünkü doğumda kanama durmazsa falan diye korkmuştum. Bu şekilde söylemişlerdi.
SerpilEsra Ilkim_05 gerekliyse mecbursunuz. 2. Gebeligimde sadece aspirin kullandim dusuk yaptm. 3. Gebeligimde ogluma kavustum igneyle
SerpilEsra Zehrayenianne canim biz 9 ay yapiyoruz bu igneyi. Dogumdan sonrada 40 gun kullaniliyor. bebegin icin gerekliyse mecbur yapacaksin kovit kan pihtilastiriyor malesef
sofyadilosh Zehrayenianne benimde bugün covidin 3.günü biraz zor geçiyor şükür daha ciğerlerimde birşey yok ama bu devlettekiler herşeyin en kötüsünü söylüyor beni de dün aradılar ambulans yollicaz sizi aldırıcaz bebeği kontrol edicez dediler kendinize çanta hazırlayın duruma göre bebeğinizide sezeryana alabiliriz ona göre hazırlıklı gelin dedi. Ben beynimden vurulmuşa döndüm 29 haftalığım daha hazırlığım yok neye göre bebeği alacaklar aklımda hep bunlarla apar topar gittim eşimde pozitif olduğu için o da benimle geldi hastaneye gelince hemşire yine aynı şeyleri sıraladı bende neye göre alıyorsunuz diye sordum benim ciğerlerimde şuan birşey yok günlük coraspirin de alıyorum bebeğimin hareketlerinde de problem yok dedim ona doktor karar verir dedi o kadar üzüldümki sonra doktor geldi muayene etti ciğerlerim iyi çıktı kan sonuçlarımda iyi çıktı oksapar kullanmama gerek yok coraspirin devam dedi ama var deseydi de seve seve kullanırım çünkü aklımda bu coronanın hep pıhtı yaptığı kalmış o yüzden hiç endişelenmeyin Allah ın izni ile bunu da atlatıcaz ben sürekli bebek hareketi takip ediyorum bol bol vitamin su ve meyve arada da bitkisel şeyler. Umarım sağlıkla kucağımıza alırız.
Zehrayenianne sofyadilosh çok çok geçmiş olsun hamile iken böyle kötü bir hastalığa yakalanmak insanın psikolojisini mahvediyor ben de günlük iğnemi aksatmıyorum kendime iğne yapabileceğim aklıma gelmezdi ama yapıyorum. Annelik işte dayanacağız mecbur. Ben 7. Günündeyim koronanın inşallah bitecek siz de atlatacaksınız tekrardan çok geçmiş olsun bebeğinizi sağ Salim kucağınıza alın inşallah 🙏🏻🙏🏻
Eda-00 Merhabalar, öncelikle çok geçmiş olsun. Bir şey Sormak istiyorum bu iğneyi ben ilk defa duydum yani hamilelere verildiğini. Doktor neye göre veriyor. Ben 10 ay önce geçirdim kovid. Bana sormadı hiç geçirdin mi vs. 9.haftamdayım. hangi durumlarda kullanılması gerekiyor?
balbebek412 Zehrayenianne ne patavatsiz insanlar var, bir de saglikci olacak. Oyle bisi yok, sadece igneni hergun ayni saatte duzenli vur. Koldan, bacaktan ve gobekten yapabilirsin. Sen kendini korkutma, icini ferah tut ve allaha sigin..