SenaHifa Krkmzozlem1 hepsini denedim primayla başladım çok memnun kaldım ama çok fiyat farkı var malum. Sleepy kalıp olarak çok güzel ama sızdırıyor azıcık çişle doluyor hemen. Molfix kullanıyorum şuan bir sorun yaşamadım 👍
Deletedmom_33 Krkmzozlem1 Biz baby turco 2 numara aldık 210 adet. Deneyeceğim ona göre devam eder veya sleepy filan geçerim
MomHero2 Krkmzozlem1 ilk kızımda ilk bir sene prima premium care daha sonra sleppy kullandım ikisinde de çok memnun kaldım kullandım yine öyle tercih ettim
Aysegul354 Krkmzozlem1 sleepy bio natural aldim bir paket eger pişik olmaz ise onunla devam edicem inşaallah
feyzaa34 Krkmzozlem1 molfix 2 senedir denemediğim bez kalmadı kızımda çok şükür yeni bıraktık ama molfixi hiç bişeye değişmem kardeşi 1.5 ay sonra doğıcak ondada aynı şekil molfix kullancam yakınında zırhlı market varsa toptan ordan ucuz oluyor hem
Ness3 Dlnnn hepsiburada dan merhaba bebek mi hoşgeldin bebek mi öyle bir set aldım. 70 tlydi sanırım içinde 20 tane 1 numara 20 tane 2 numara 3 paket ıslak mendil ve alt açma vardı. Onu aldım ben bebeğimin kilosunu kestirmediğim için. Eşim 186 ben 172 küçük olacağını sanmıyoruz erken doğmazsa inşallah o yüzden bu paket dışında 1 pakette 2 numara aldım ben. Bu paketin dışında 1 numara almadım. En kötü yetmezse 30 lu 40 lı giibi küçük 1 paket 1 numara alırım dedim. Yine hepsiburada indiriminden 2.paket 1 tl kampanyasından 2 numara aldım
greybrde Dlnnn 1 aldım 2 aldım 3 aldım 1 er paket 1 numara olanın adet çok ama 86 adet diğerleri 42 adet
fatmanur42 Yıkanabilir bebek bezi kullanıyorum. Hesaplı,sağlıklı ve çevreye atık sıfır. İkinci bebeğime doğduğundan itibaren tuvalet eğitimi vermeyi düşünüyırum yapabilirsem inşallah. Tuvalete tutacağım direk yani bakalım.