Yaseminsahin papatya56 biraz kasık ağrısı oluyor. Mide bulantısı sabah kalktığım zaman oluyor sadece aç karnına
Ebruuuusalman papatya56 ara ara kasıgım da sızlama oluyor 2 3 gundur yemeklerden sonra bulanti oluyo bazen bide bazen sirt agrim oluo ayakta olunca daha fazla oluo dinlenince gecio adet olcak gbi oluom
papatya56 Ebruuuusalman Bende bıraz ayakta dursam belim agrıyo uzanınca geçiyo benımde yemekten sonra bulantım oluyo kalp atısı duydun mu canım
Masal44 Ben 8.hafta icindeyim ama 6 haftalikken bu belirtileri yasamadim herkesin gebeliği farkli seyrediyo anladigim kadariyla😊
Ebruuuusalman papatya56 yok cnm henuz duymadim doktora gtmedim hiç nasip olursa onumuzdeki hafta gtcem sen duydunmu
Ebruuuusalman papatya56 bende pazartesi gitcem insallah ikimizde hayirlisiyla kalp atislarini duyar mutlu haberler aliriz
papatya56 Ebruuuusalman Amin inşallah iki düşügüm var ikincisinin kalp atısı yoktu ondan cok korkuyorum
Ebruuuusalman papatya56 benimde bi kalp atisi olmadgi icin kürtaj oldum ve o kadar cok korkuyorum ki stres yapiom yapmak istemiom ama gercekten insanin elinde degil insallah rabbim tekrarini yaşatmaz bizlere kimseyebyasatmasin rabbim gercekten cok zor
papatya56 Ebruuuusalman Amin canım kan pıhtılaşmam var iğneye başladım bu sefer İnşallah kalp atısını duyarız