Kbrbisi21 Arkadaslar 34-6 haftaligim yururken vajinada agri oluyor 2 gundur yurumemi bile engelliyor bazen sanki yirtilir gibi aci hissediyorum bunun sebebi ne olabilir yasiyan var mi aranizda boyle birsey
ylcnsrp Kbrbisi21 ben de 33. Haftalıkken aynı şikayet ile doktoruma gitmiştim. Bebeğin başının aşağıda olduğunu ve öyle ağrılar olabileceğini söyledi doktorum. Ayakta kalmamaya özen göster istarahat et dedi.
Sultankiz Kbrbisi21 bende de aynısı oluyodu doktor magnezyum eksikliğinden dedi magnezyum kullanıyorum geçti
Kbrbisi21 ylcnsrp bebegim 27. Haftada döndü benim acaba basini mi yerlestirmeye basladi ki diye dusundum birden erken dogum olabilir demisti doktorum 36 37 de hazirlikli ol demisti yarin muayeneye gittigimde anlaticam çatı muayenesi yapar buyuk ihtimal
Kbrbisi21 seliylinnn doktor her baktiginda hala ters duruyor bas asagi diyor cogu kisi tekrar yukari doner basi demisti ama benim kiz masallah dönmemekte israrci
Kbrbisi21 Sultankiz Ben surekli kullaniyorum 25. Haftadan beri ama bakalim yarin kontrolde ne denicek cok merak ediyorumm
Kbrbisi21 seliylinnn aksi gibi MS hastaligi ataklarimda gelmeye basladi buyuk ihtimal benimde oyle olacak gibi vucudum normal dogumu kaldiramaya bilir