kubracyln 6+4 üz bizde bulantı falan yok 🤭 hamile olduğumu öğrenen herkes aynı soruyu soruyor miden falan bulanmıyor mu senin? 😂 onlar sordukça bi tuhaflık varmış gibi hissediyorum bende 🙄
Momyyy16 ilyd9 inan canim ben şuanda 13 haftalik oldum 10. Haftamdan sonra başladi bende normalde ilk haftalar aşırı rahatım simdi ise migdem bulanıyor
bebeklibirisi ilyd9 ayy herkes genelde 5. Haftasında başlamış ben de bugün 5. Haftama girdim korkmadım değil henüz birşey yok 😂
ilyd9 Rumi_k95 yaaa 😀 benim sadece acıktığım zaman garip bi his oluyor sanki her an midem bulanacak gibi kasılıyor midem ama çok anlık yiyince hemen geçiyoor
bebeklibirisi ilyd9 Allah var beli biraz kilo veririm diye de birşeylerden tiksinmek kusmak istiyorum hfksla😂😂
ilyd9 bebeklibirisi inanmıyorum bunu düşünen tek psikopat ben değilmişim 😀 kilo vermek için değil de almamak için kusmak cazip gelmiyor değil🙄
Benferus ilyd9 6. Haftada başladı 13 bitecek hala ilk başladığı gibi ilaçlarla zor duruyorum. Gece gündüz istifta ediyorum çok zor bi durum🤢
Hanife22 ilyd9 ilk çocuğumda hic olmadi bunda ise hamile oldugumu öğrenmeden basladi 14 haftaligim hala bitmedi ne zmn biter bilmiyorum