Minikus Elifserkan amin inşallah canım sağlıkla bebeğimi kucağıma almayı nasip eder Rabbim hayırlı şekilde
NurEymen Minikus İnşaAllahh canım hepimiz hayrlısından kucagımıza alırz. Herkesin imtihanı farklı. Seni çok iyi anlıyorum bende yaşadım ama ALLAHa sıgınınca yürek nasılda ferahlıyor dua et bol bol
Minikus NurEymen canım dua etmekten başka çaremiz yok zaten her an dua etmeye çalışıyorum zikir çekiyorum ne olacaksa ne gelecekse hepsi Rabbimden tevekküldeyim. Ilk bebeğimi kaybettim bu bebeğimde de riskli olunca korkularıma engel olamıyorum işte
NurEymen Minikus İnşaAllah bişey olmaz canım. Hemşire ve dr arkadaşım bana o dönemde hep derdi ki bebek anneye herşeyi hissettirir siz bizden daha iyi bilirsiniz derdi. Durumumuz kötüydü ama beniim içime hep iyi şeyler dogardı.İnşaAllh sende de öyle olur🙏
Minikus NurEymen canim stresten inan içime ne doğuyor bilmiyorum sürekli kendimi olumsuzluğa itiyorum bu bende herseyde var zaten hastalık gibi hep olumsuz düşünüyorum herseyde 🤦♀️
NurEymen Minikus Çok iyi anlıyorum seni ama bebiiin için iyi düşünmeye çalş elini karnına koy onunla konuş sevv inşaAllahh herşy yoluna girer