aysenurcat8 wifinin sıkıntılı olduğunu düşünüp mobil veriyi açınca o da çekmeyince telefonu yeniden başlattıktan sonra whatsappın çöktüğünü öğrenince beynim eşgall
mehmel54 Zarifsmom kardeşim bu işlerle ilgileniyor kod filan yazıyor ona yazdım global internete saldırı var dedi ama ne olduğunu onlarda bilmiyormuş umarım en yakın zamanda çözülür
Aiteh Hayalllllll ben Azerbaycanliyim bizim ulkedede calişmiyor şuan amerikada bile calişmiyor. Nedeni belirsiz
nargiz23 Zarifsmom qorxmayin Tekce Azerbaycanda olsa qorxa bilerdik ama dunya uzredir. Inshallah hecne olmaz
Feminenia Shaliye Eynən məndə əvvəlcə qorxdum ki yenə müharibə filan olar sonra gördüm bütün dünyada belədir
Aysenur___ Zarifsmom bende telefonum da sorun var diye korktum haberlerde açıklama görünce rahatladım
Zeyzeynepnep Çöktü, mark zukerberg’e ait hepsi hem de. Facebook, instagram ve whatsapp.. küresel bir sorunmuş
GozdeDeniz Zeyzeynepnep zaten bunu diyorlardı dünya genelinde haberleşme adı altında kesinti olucak diye hayır olsun diyelim.. 🤷♀️
Pinarrsu Zarifsmom yaa evettt evin modemini ac kapa noldu nolduu derken, baktim youtube aciliyor, dedim bu instada whatsapta var bisi, dogrumus demek :)
duygulu62 Zarifsmom şuan netflxden souıd game ye başladım ole sarmışki farketmemısım uygulamarın çöktüğünü 😀
smeyye1 duygulu62 diziyi geçenlerde bitirdim. Gerçekten çok iyiydi. Üstelik dizinin seneryosu 13 yıl önce yazılmış. 2. Sezon erken gelir umarım. 😅