Polyannaa123 Ay benimde internetim bittiydi akşam hediye 6 saatlik 2 gb geldi bende sevindim girerim diye şansıma herşey çöktü
Asyaaa35 Zarifsmom wifilerde de sorun var sanırım ev internetlerinizde sorun yaşayan varmı kızlar? Bizim o da yok çünkü
Sahnazyasar Mervearc aynı valla sanki vücudumuzun bir parçası daha yeni düşünüyordum ki bir anlık nu uygulamar olmazsa nolur.insta ve vatsap çalışmadığı halde sık sık girip çıkıyorum ya ne kadar bağımlıyız
Sibel93 Sahnazyasar kenslkle aynısını bnde düşündüm birde bebeğim olursa telefona alıştrmycm onu diyorum ama bireyler alışmış çocuk nasıl alışması ☺️😀
Mervearc Sahnazyasar maalesef ama ben sürekli diyorum keşke akıllı telefonlar olmasaydı eskiden hwrsey daha güzeldi ,herseyin daha çok kıymeti vardı şimdi herseyi netten görüp buluoruz çocuklarda bağımlı oldu malesef😑
Hatcik07 Zarifsmom yok internet ne instagram ne WhatsApp kendi internetimi açıp deniyorum yine aynı heralde dedikleri gibi çökmüş
camellia Zarifsmom ay bende niye hiç birine giremiyorum yrım saattir diyorum wifi çalışıyo internetim var telefona bişe oldu sandım
Ulku_ Zarifsmom Almanya da da çalışmıyor, büyük ihtimal tüm dünya da çöktü ama henüz yetkililer bi açıklama yapmadı 🤷♀️ Bekliyoruz bakalım ..
Alya2733 Zarifsmom kız ben de annemi arıyorum modemi kapatıp açtım telefonu kapattım açtım tek Google youtube çalısıyor başka. Bişey çalışmıyor vallaha kafayı yicem zavallı modem çekti elimden 20 kere resetledim 😂😂😂