Miniqimm160821 Firuza008 Bana biraz geç giriş oldu da çalışıyormuş bir YouTube bide TikTok açık sanırım
deryatatlipinar Sadece whatsaap değil Facebook ve İnstagram da çalışmıyor. Bir şeyler oluyor belli ki
caglaaslanyy Handan_65 bende esime diyordum faturayımı ödemedi İnternet cekmiyo adamın basının etini yedim meğerse çökmüş 😂😂😂😂
busrasahinn Sueda61 aynen İnternet komple sıkıntılı wifi de İnternet bağlantısı yok yazıyo bizimde sadece Google da arama yapabiliyorum
Sahnazyasar Zarifsmom məndə Azərbaycanlıyam ama türkiyədə yaşayiram heç yerde vatsap insta işləmir bəlkədə azərbaycanda elə bilirlər müharibədi ama qorxmasalar kaşki cünki heç yerde yoxdu int
DenizveKumsal Watsap açıklama yapmış farkındayız en kısa sürede düzeltilecek tarzında. Bende kaç kere modemi açıp kapattım ev internetinde sıkıntı var sandım 😒
elfmoom VesileOztrk işin garip kısmı sadece whatsapp falan da değil. wifi de çalışmıyor 🤷🏼♀️ sürekli internete erişim hatası veriyor
Zeliha95 Meraba arkadaşlar bu ay klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum bugün 12. Günüm sabah 2 tane test yaptım 2side pozitif çıktı akşam yaptım çok silik çıktı 🤷🏻♀️Varmı böyle olan acaba