Merve1611 Sürekli bi çöküş oluyor yaa instagramı Facebook a, Facebook u whatsaba hepsini birbirine bağladılar birine bişey olunca hepsi gidiyor
oznurack Merve1611 bir birine bağlamadılar hepsinin sahibi bir adam bir şirket çünkü siber saldırı olunca hepsi de otomatik etkileniyor..
Zarifsmom Merve1611 ya bizde savas oldugunda boyle olmushdu korktum Turkiyedede calishmayinca biraz rahatladim ben Azerbaycanli yim
14_aytekin Nazlimusali1 həə bizdədə o vəziyyətdi məndə mademi taxıb çıxardıram ki niyə işləmir bu🤦♀️😁😁 internetde oxudum ki işlemir wp
Binnuryilmaz Ay bende komşuma arkadaşıma yazıyorum Internetim çalışmıyor sende internet var mı diye zavallı internettimin günahına girdim 😂😂
Mervearc Zarifsmom bende İnterneti kapıyorum telefonu kapıyorum herlde telefon bozuldu dedim kaç dakikadır ugrasiorjm🧐🧐
Haticeey Mervearc Ay vala bende aynı telefonu kapatıp açıyorum interneti kapatıp açıyorum gelen giden yok 😂😂
cinardefnemoms Zarifsmom bende eşim arayınca öğrendim tam mesajlaşiyoduk birden gitti 1 saat olucak nerdeyse az önce garanti mobil uygulamasndan para gondererek eşime mesaj attım beni ara diye meğer çökmüş yani diyorum net olmasa buraya giremem demokraside çare tükenmez 🤣🤣