Cansel22 Kızlar Decaviti ben normalde tok iciyodum bugun yeniden yazdırdım ac yazmışlar acaba ac tok farketmiyomu eve gelince farkettim ac yazdıklarıni
birkizbirerkekannesi Cansel22 Benimkininde kahvaltı ile birlikte yazıyor. Ben hemen sonunda içiyorum.Genelde tok alınıyor dihe biliyorum.
derin1467 Ben de tok iciyorum o yuzden eczanedekiler de sen nasil kullancagini biliyorsundur diye ac tok yazmiyorlar .
Saadet14 Cansel22 Kan ilacindan 1 saat önce ve 1 saat sonra cay süt ürünleri alinmamasi gerekiyor biliyorsun dimi ? Ben bilmiyordum eczaci soyledi yoksa hicbir ise yaramazmis
Fatmayigit1 Demir ilacı aç vitamin tok karına içiliyo. Benim aldığım eczaneler hep öyle dedi üzerine de yazdı ☺️
Saadet14 Cansel22 Canım decavit aşırı iştah açıyor ben aksam yemeğinden sonra içiyorum gunduz icersem surekli bir seyler yemek istiyorum.
Cansel22 ggkca valla ben ilk tok iciyodum elimde bitti yeniden yazdırdım ac yazmışlar bende anlamadim
ggkca Cansel22 herkese farklı yazdıklarına göre, nasıl içileciğinin bi standartı yok galiba , sana nasıl iyi geliyorsa öyle iç.