Smilend Gulra canım ilk tahlilde 257 di beta 3. Gün sonra 1200 lerdeydi ve bidaha beta bakılmadı 5. Haftada keseyi gördüm 6+2 de kalp atışı 😍
Belizmoms Gulra ben öğrendiğimde 7+3 kese bebek göründü kalp atışıda vardı o yüzden hiç betaya bakılmadı bile
cherrysu Gulra beta 800 civarına geldiğinde bir daha betaya bakmadı doktor, iki hafta sonra 4,5 haftada keseyi gördük, 7.haftada da kalp atışını duyduk.
Gulra Ozge2805 ya ben de gitsem duyulur mu diye merak ediyorum özele gidiyoruz mecbur devlette sıra olmadığından her gitmemizde 400 gidiyor en kötü. Bu yüzden soruyorum. En son betam cumartesi 3400 dü
Ozge2805 Gulra canım en son gittiğinde kaç haftalıktı 6,7 haftalarda kalp atışı duyulur mutlaka doğrudur özeller malesefki öyle veriyoruz valla
Kubbbraa Gulra evet iki günde bir beta bakıldı yükselmesine ilk degerim 132 1 hafta sonraki 1544 iki gün sonra 3699 1544 olanda kese görülmüştü ama daha boştu ici bif hafta sonra tekrar kontrole gittiğimde hem bebisi hem kalbini duymustuk
mervecetinnnnn Benim ılk test yaptıgımda 13tü beta hcg 1 gün sonra 23 oldu 4 gün sonra 173 oldu. Ikı hafta sonra kese göründü hcg ye bakılmadı. Hcg seviyesi ortalama 2000 ın üzerine çıkınca görünüyormuş kese. 7+3 de de kalp atışını gördüm.