Myhope 24 haftalik hamileyim evimde klozet yok.ev kira.ilerleyen zamanlarda zorlanirmiyim diye merak ediyorum.benim gibi hamisler cvp yazarmisiniz
Duyguynrky Myhope canım zaten yasak. Klozet kullanman lazım. Onda bile ıkınmak yasak zorlanma diyor doktorum. Yani yaptırırsan iyi olur. Birde ikizlere hamilesin 30’dan sonra tek gebelik bile ağırlaştırıyor insanı.
deletedmom351 Myhope Zorlanırsın canım bizim evde bi normal bi klozet var eşim bazen klozete giriyordu benimde aniden gelince normale gitmek zorunda kalıyordum ama çıkana kadar ter kan içinde kalıyordum olsa iyi olur aslında
Twinsmom66 Myhope bana dr um hep yasak drdi düşük tehlikeis erken doğum tehlikesi filan derken nadir kullandım çünkü bebekler baskı yapiyo
nohutlar Myhope bende aynı hafta aynı durumdayım.sezeryan falan olunca noluruz acaba zor mudur ki 🤷🏻♀️
Deletedmom397 Ben hamileligimden önce klozet hic kullanmamistim sevmezdim 25 haftaya kadar inat ettim kullanmicam diye ama cok zorluk cektim bebegi sıkıştırmayım diye dizlerimin üstünde duramiyordum dizlerim ağriyordu sonra klozete alıştırdım kendimi büyük rahatlik bence yaptirabiliyosaniz yaptirin dünya varmis dersiniz 🙃
mervec Zorlanirsin canım bence ben 29 haftalıkken ikiz bir kadınla aynı anda muayene olmuştuk göbeği çok kocamandı çok tatlıydı iki tane bıcır var di karnında o zaman öyleyse ilerde nasıldır dedim benim karnım küçüktü çünkü ben bile zorlanıyorum
BarBeyzazer 28. Haftamdayım ikizlerimle evde klozet kullanıyorum dışarda mecbur kalırsam alaturka kullanıyorum ama zor oluyor gerçekten karına çok baskı oluyor taharet falan baya sıkıntı yani tavsiye etmem canım
Myhope nohutlar baskasinin evine masraf edemem ki arkadaşım.ilerleyen zamanlarda insallah zorlanmayiz Allah yardimcimiz olsun
Myhope Elfgny Candan Allah sag salim kucagina aldirsin canim boyun uzunsa iyisin bence.yeterki bebisler saglikli olsunlar
FatmaDeliceYldrm Myhope ayyyy cnm aynı sorun bende de var ikiz değil ama 35 haftadayım normal istiyorum ama her ihtimle karşı sezeryan olursam nasıl oturup kalkıcam onu düşünüyorum kiradayım bende
FatmaDeliceYldrm Ygtzynp ne kadar ki fiyatı acaba bilqinz var mı belki bende cebimden yaptırım son çare
Gencanne01 Myhope canım valla benım ıkız olmamasına rağmen 35 haftalığım alaturkada sankı karnım patlıcak gıbı oluyor en ıyısı yıne klozet malesef