Glsmvrlk Cgdmustn Cgdmustn ilk iki ayda oluyor ondan sonra geçer inşallah bnmde öyleydi sanki adet olucak gibiydim sürekli belim karnım sürekli sancılanıyordu
rmysayldrmbr merhaba kızlar 28. haftalık hamileyim yaklaşık 20 gündür şiddetli sağ karın ağrısı çekiyorum fakat sürekli olan birşey degil. Ayakta kalsam veya ufak tefek dahi iş yapsam bu oluyor. Dün gebelik kontrolüm vardı doktoruma anlattım şikayetimi. Alttan bi bakalım rahim ağzı uzunluğuna dedi. Rahim ağzım kısalmış yani erken doğum riskim varmış meğerse bebek gelmeye hazırlanıyormuş. Apar topar hastaneye yatış verdi. Dün sabah ve akşam olmak üzere iki doz ciğer geliştirici iğne vuruldum olası erken doğuma karşı bebeği hazırlamak adına. Doktorum şu an çok erken olduğunu ve bekleyebildigimiz kadar beklememiz gerektiğini söyledi. Dünden beri ilac ve serum veriliyor nst ye bağlanıyorum 2 saatte bir. Bugün sancın olmazsa çıkarıcam ama ayağa dahi kalkmayacaksın bol bol istirahat edeceksin dedi. Diyeceğim o ki çok dikkatli olun ihmal etmeyin. Bana karnın büyüyor kasılıyor ağrıların normal dediler diye pek önemsemedim bi de ilk hamileliğim tecrübesizlik de var. O yüzden baştan savmayın ve mutlaka ağrılarınızı şikayetlerinizi doktorunuza belirtin. Ve dualarınızı bekliyorum doğumum icin şu an çok erken en azından 32. haftamı atlatmak istiyorum
Gulra Arkadaşlar 6-4 hamileyim. Beta değerim ilk 47 üç gün sonra 89 dört gün sonra 512 dört gün sonra 3400 çıktı. Doktor en başta korkuttu kimyasal yada dış gebelik olabilir diye. Simdi sol kasıgımda bir sızı var tam bacak birleşim yerinde korkuyorum. Kanamam midem bulantım falan yok.
Gs-08 Mrsbetull cok ıyı bır ılac bende 28 haftadayım kullanıyorum kanamam geldi yaradan dolayı gelmıs benımki
Ruyapink 1gizemtekiinn doktorunuza sorun ama yerleşme ağrısı oluyor bu genelde bendede oldu doktorum öyle demişti.
Tugcevemercimek Merve_s bende 17. Haftadayım ara ara kasık agrısı yaşıyorum haftaya doktor randevum var bende endişe ediyorum:(
mom5734 iremahsen teşekkür ederim içimi cok güzel rahatlattın gerçekten allah razı olsun senin kaç haftalık ☺️
NK2307 Bircannbozann 5+ 4 kanama yok şuan çok şükür ama aşırı kasık ve karın ağrısı var yarın doktora gideceğim
Asiyes HappyMom 23. Haftada kasık ağrıları ile ilgili araştırma yaptığım şurada faydalı oldu teşekkürler
Eksimtrakk Merhabalar, ben de 15. Haftadayım iki üç gündür karnımın sol alt tarafında bir ağrı var, sağ tarafıma dönüp yattığımda daha da şiddetleniyor. Bu durum beni endişelendirmeye başladı doktora gitmeli miyim bilemedim ?
Mukaddesahin HappyMom sağ kasıgımda agrı değilde böyle pıt pıt atıyor acaba çocuğumun kalbi orda mı atıyor o kadar aşagıda mı acaba artık üst taraflarda hareket ediyor ama alt taraf sağ ksıkta hissediyorum pıt pıt pıt diye yaşayan oldu mu
Pelincilingir Mukaddesahin benımkı hıckırık tutunca oyle oluyor sııznde oyle olabilir 3 veya 4 snde bır oluyorsa sizinde olabılır korkmayın
Anneminnos mom_16 bende dün çift çizgiyi gördüm adetim 4 gün gecikiyor hala kan veremedim ama bugün regl gibi kasik ve karın ağrısı var normal mi acaba .her an regl gelecek diye çok korkuyorum .hamilelik belirtisi olabilir mi
mom_16 Anneminnos olabilir ben gecikmeden olmam gereken gün yaptım cıft cıktı regl gibi arısı vardı ama biraz sidetli
Havva5853 Sema_hysz bende 34+1 deyim. Oturunca kalkmak o kadar zor geliyor ki sanki belimden bi yerlere bağlanıyorum. 🙄