Melekkiz_1 Bende çocuk odası yapmicam sonucda beşiği yanima koycam boşuna çocuk odası yapıp çürütmeye gerek yok Erken bence odasında yaticak yaşa gelince yapıcam minik bir kıyafet dolabı alırım yeterli 😇
Handeoz Umudayolculuk36 ben yorgan kismini yani 3 kisimli dolabimin 1 kismini komple bosalttim onun esyalarini askiya asilabilenleri astim zibin vb esyalari icin dolap ici duzenleyici aldim. Zaten ne esyasi var ki daha cok onemli degil o yuzden
sadebebegim34 Umudayolculuk36 kendi dolanımda ve şifonyerimde yer açtım canım öylelikle idare edicem büyüyene kadar zaten evim de küçük
Sblatc Umudayolculuk36 benim oda var ama kaynanamın saçma sapan eşyaları yla dolu ve yaza doğru taşınıcaz. O zamana kadar idareten bende kendi dolabımda yer açtım inşallah yeter. Şu an yeni yerleştirme aşamasındayım. Bi tane kare bölme şeklinde yer oluyo ya öyle yer ayırdım bir de yarım askılı kısmı ayırdım. Askılı kısım uzun altına yetmezse bi tane daha tahta koyup yer açabilirim diye düşünüyorum. Evde olsam foto atardım ama şu an evde değilim
Aylin2011 Umudayolculuk36 bende kiracıyım ilk kızımda evim ve yatak odam küçüktü sadece beşik almıştım komidinlerimden yer ayarladım daha sonra 3+1 eve taşındım ikinci kızıma hamile kaldım gardırop komidin çalışma masası şeklinde aldım kendimin ve kardeşiminbazasını eşimle kapladık kızlarıma kullanıyorum üçüncüye ikizlerime hamileyim kızlara başka dolap aldım diğer mobilyaları bebeklere kullanacağım
Aysegul9371 Umudayolculuk36 durumum var odamda var ama uzmanlar bir süre anne yani öneriyor bende çocuk gelişim okuyorum öyle düşünüyorum yapmayacağım oda. Eşyalarını kendi dolabıma koycam inşallah. Zamanı gelince iyi bir oda yaparım