Sldaygn Kızlar suyum geldi hastaneye yatışım yapıldı 2 cm de açıklık varmış dua edin bana kolayca kızımı kucağıma alayım🙏
Umudumm Sldaygn Allah kolaylık versinn canım inşallah hemen doğurursun sağlıkla kucağına alırsın yavrunu 😍
xumsai Sldaygn suraya şöyle bi yazi yazmayi o kadar cok istiyorum kii 🤗Allah bir avazda kurtarsin canim.saglikla alasin yavrunu kucağına.
Umudumm Sldaygn herhangi bir belirtin olmuş muydu canım bende dört gözle doğurmayı bekliyorum yoksa suni alıcam ama hiç belirtim yok 😕
Gokcin Sldaygn bizimde tahmini 26 temmuz uygulama ya göre de 6 gün var 🙂 bekliyoruz bakalım dün baktı doktor açılma yok dedi bugünde çok kasilma var bakalım 🙂
Sldaygn @Umudumm 39+4 üm geceden beri belim ve kasıklarımda ağrı vardı adet sancısı gibi sabah erken saatlerdede damla damla suyum gelmeye başladı
Umudumm Sldaygn anladım canım benimde 39+1 ve hiç belirtim yok sanki hiç doğmıcak gibi senin 2-3 gün öncesinden ağrıların başlamış mıydı
Sldaygn @Gokcin benimde normalde yarındı kontrolüm ağrı artınca bide su gelince geldim bugünden birden gelmedi bende su parça parça geldi .hayırlısiyla alırız inşallah bebişlerimizi kucağımıza🙏
Sldaygn @Umudumm bir iki gündür sadece belim ağrıyordu onuda çok yürüyüş yaptım ben ona bağladım ama dün gece arttı belimin ağrısı