Hilal97_ aselnannesi suan olan meyvelerin karışımı ile komposto yap hatta içine hurmalar at ben oyle yaptim cok iyi geldi
Esrujj aselnannesi her emzirme sonrası 3 adet hurma yiyorum. Aramel marka anne çayı tüketiyorum emzirme danışmanları tarafından üretilmiş çok faydasını gördüm tavsiye ederim. Su içmeye gayret gösteriyorum elimden geldikçe
Esan aselnannesi asla yalniz degilsin :) bol bol emzir ve bol bol dinlen bebegin uyudukca sen de uyu, seni mutlu eden seylere yonel, sutun en buyuk dusmani stres. Saglikla buyut bebisini ♡
Esan aselnannesi benim kiziminda hafif gozunde vardi sarilik ama onemli deil bol bol emzir demisti. 15.gunde sarilik tamamen bitmisti. Bugun 1 aylik kontrolumuz vardi 900 gr almisiz 1 ayda. Ki ilk 3 gun sutum 0 di nerdeyse. Bebegini her 2 saatte besle uyuyosa uyandir, doymadigini hissettigin an mama vermekten korkma, gece ozellikle hem sende dinlenmis olursun bu sekilde sutunde cogalir senin dinlenmen cok onemli.
biranne_1 aselnannesi fazla emme fazla süt yapar ☺️☺️ 7 tane kuru incir 2 böl 5 su bardağı su ile kaynat hergün iç ((yani her gün düzenli yap ) kayısı yine 5 su bardağı na biraz atıp kaynat şeker yok bunlarda bol bol su ☺️
Gulsen4224 biranne_1 🌸Uyku 🌸Su 🌸Yulaf ezmesi ,süt , bal karışımı 🌸yeşillik ((özellikle dere otu maydonoz azaltıyor bilgine ) 🌸bulgur pilavı 🌸Hurma,İncir 🌸Ceviz,fındık ,Badem 🌸komposto Bunlar etkili umarım faydası olur ☺️
Aslibh aselnannesi henuz cok yeni az ck olmasini takma bol yesillik ve su agir gidalardan uzak dur diyetisyen destegi alabilirsin cogu arkadasimin sutu artti