Kbrdmr93 Deryak 37+1 olduk 😁 her ne kadar ultrasona göre bi hafta geri olsa da 🤣 gene biz seni solladık😘❤️
Edamesutbayik Melegimmm hayırlı olsun şimdiden.. rabbim kolay Doğum ve gününde nasip etsin insallah 🙏
deletedmom205 Benimde çift yumurta ikizi 10+4 gunluguz daha çok yeniyiz..Allah'im herkesininkini sağ salim kucağıma verir..
brlnhrmk Kbrdmr93 durumunuz nedir merak ettim haftanız baya iyi doğum yaptınız mı yada gün vedi mi dr unuz
Kbrdmr93 Deryak valla doktor net söylemiyor diyo 2buçuk ikisi de üstü yarın belli olcak doğumumuz bakalım Ağustosu görmicez ☺️ Hayırlısıyla sende zamanında doğur inşallah🙏🏻
DilaraBozkurt Melegimmm bizde 10+0 olduk iki hafta sonra ikili taramamız var çift yumurta ikizleri ❤️🤗
Melegimmm DilaraBozkurt canım ikizlerde ikili tarama yapmıyorlar diye biliyorum ben çünki bana gerek duymamıştı doktorum
DilaraBozkurt Melegimmm gerçekten mi ben geçen hafta gittim bana 3 hafta sonra gelmemi söyledi tarama için
Melegimmm DilaraBozkurt bilmiyorum canım o zaman ben sadece 4 d yi yaptırdım diğerlerinin hiç birini istemedi
Deryak DilaraBozkurt bana da yaptırmadılar ikizlerde yanlış çıkıyormuş ya kan alıp yurt dışına gönderiyorlar ya da detaylı ultrasona göre bakıyorlar
Melegimmm AylinErdan çok güzelmiş canım bizde Asya Alya düşünüyoruz ama daha emin değiliz nasıl sence
Melegimmm Evet canım çok güzel bende o şekilde düşündüm de babamız Asya düşünüyor bakalım artık nasipte hangisi varya