ikizlerinannesi Twinsmom66 bende Doğumdan Korkuyorum bi yandan da tuhaf bir rahatlık var hayırlısı ;) burda doktorum eğer çocukların duruşu uygunsa normal olur dedi yani gidip sezeryan tarihi falan alınmıyor
Twinsmom66 ikizlerinannesi ben 32. Haftada şancım oldu düzenli zor durdurdular ve o acıya bile dayanamadım. O yzuden korkuyorum normalden artık zaten bebeklerden birisi de ters duruyo
BurcuDoanKse Kızlar bnde ikiz gebeyim tüp bebek 12 haftalık olduk ama kahverengi akıntılarım bıtmk bilmedı aranzda yasayan varmı
Hly15 Melegimmm hmm yok canım değilim benim doktorum da Denizli’de inşallah iyi sonuç alırım cuma tekrar gidicem
Sultan42 Melegimmm eşimin hem ananesinin hemde babannesinin ikizleri var benim annemin annanesininde var canım
Twinsmom66 ikizlerinannesi şiddetliydi yürüyemiyodum bile belimden giriyodu kalcam kiriliyo gibi oluyodu. Ama açılma yoktu çok şükür
Emel88 Bende 35 haftalık çift yumurta ikizlerine hamileyim 2 tane prensim olacak 37 haftayı tamamlarız inşallah
ikizlerinannesi Twinsmom66 ayy Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. İyi şükür sağ Salim sona gelmişsin canım hayırlısıyla:)
EsraKaraku Kızlar lütfen takip edin 🙏🏻☺️Desteklerinizi bekliyorum ☺️ Kullanıcı adı; hamile_annelerin_gunlugu