Melegimmm ikizlerinannesi Aynen canım başlamak lazım bi yerden ikiz olunca ne kadara aldın canım bebek arabasını?
ikizlerinannesi Melegimmm ben yurtdışında kalıyorum canım burdan aldım ama TL ye çevirirsem 2.200 falan tutuyor beemoo diye bir marka
Melegimmm Hly15 8. Hafta da oluşmuştu canım ama doktorum 9. Haftada duyalım Dedi radyasyon dan etkileniyorlarmış çünki
Hly15 Melegimmm 6+5 günlük benimkiler kalp atışlarını duyamadık ☹️ Onun için sordum teşekkürler canım
Twinssmomm Melegimmm bende 18 +3 günlüğüz 🙏 1 kız 1 erkek ikizlere hamileyim. Çift yumurta ikizleri 😉
Melegimmm Hly15 Telaş yapma canım 8. Haftayı bekle ultrasonda görüyorsun minicik kalpler atıyo 8. Haftada da duyarsın inşallah
SuzanC 14+4 çift yumurta ikizi bizim fasülyelerde. 1 kız 1 erkek 👼🏻👼🏻 Allahım kucağımıza almayı nasip eder inşallah. Cuma günü kontrol var, heyecanla beklemedeyim
Hly15 Melegimmm ilk doktorum üzüm gebelik olduğunu bebekleri göremediğini söyledi beni çok korkutmuştu hemen başka doktora gittik bebekleri gördü ama kalp atışlarını duymayınca hala tedirginim inşallah bende duyarım sizler gibi 😞
Busrasahin7714 Melegimmm ahh ahh cok zor. Ya Aras-Ayaz ya da Alper-Alpay dusunuyoruz simdilik. Buyuk oglumun adi Ali onunla da cok alakasiz olmasin diye
Sefaselen ikizlerinannesi kacinci haftada ogrendiniz ikizleri rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin