feyzaatasever rabiaozsoyy hepsini dalin aldim gereksiz pahali markalara yatirim yapmak. Annelerimiz bizi hep dalinle buyutmedi mi ? 🥰
Eligulu feyzaatasever Annelerimiz zamanında temizdi içeriği belki ama şu an değil şimdi beş kuruş kâr etmek için içine koymadiklari şey yok
mutlugebeee feyzaatasever Dalin’in içeriği eskisi gibi değil, temiz içerikli ürün kullanmanızı tavsiye ederim Dalin’de fazlaca kimyasal var
Hilal-95 metehaninannesiii bende uni aldım daha gelmedi ama aldığımın içinde pişik kremide var memnun kalmıs kadınlar yorumlarda baktm siz kullndınız mı acaba sudocrem alıcam eczaneden ama bunda takım halı diye denemek istedim
Nghn_ Mustela aldim hepsini . En azindan ilk 3 ay en hassas donemleri oldugu icin temiz icerikli olmasina dikkat ettim .
Sarisin_Anne rabiaozsoyy 3 yaşındaki oğluma minies kullanıyorum evde o var zaten, doğacak kızıma da onu kullanırım diye düşünüyorum
merakliblog rabiaozsoyy mustela ve ecowell in içeriği temizmiş. Onlardan birini almayı planlıyorum 40ına kadar organik sonra dalinden devam😂