Busesue Kızlar 36+5 im fakat bebegim 38+ görünüyor amniyon sıvısı 240 mm geldi kilosu 3500 kg acıklık 1,5 cm sizce normal olurmu doktor ne der sıvı fazlalıgına başınıza gelen varmı
DemetF Busesue benim de sivi fazlaligim var ama bebegim haftasiyla uyumlu birde ben daha 28.haftadayim bende merak ediyorum normal olur mu diye ama degisiyormus genelde sezaryan olan da cok si fazlaliginda
momsturk Busesue ben 32yken bebek 2 hafta önden gidiyordu iri bebek dediler ama sıvı fazlalığı var demediler.suyu normal dedi.
Kuzusunannesi Busesue neden üzülüyosun ki benimde çok fazlaydı ilk oğlumda hiç de bişey olmadı gününde doğdu
Gunesim1 DemetF bu sıvı fazlalığı ı nasıl kontrol ediyor doktor. Ben 33. Haftadayım şimdiye kadar hiç sıvı miktarımı ölçmedi.
DemetF Mikrop doktorum herhangi bisey bulamadi tahlillerim temiz cikti bebegimde de bisey gorunmuyor cok sukur uzman perinatologa yonlendirdi.Sebepsiz artis olabiyormus takipe aldi 2 haftada bir gidip geliyorum artk.
Cananslife Busesue 34. Haftada kac kiloydu acaba 😊bizimkide 2 bucuktu önden gidiyordu simdi 36 olduk ne kadar oldu bilmiyorum
Zeynep9120 Cananslife 34.haftda benim kızım 2.700 dü karın cevresi 36 haftalıktı iri bebek demişti doktorum
alparslanannesii1661 Busesue benimde sivi fazla seker cikmadi ama diyet verdi kilomda oldugu için birebir uygulanacak dedi elimden geldiğince uyguluyorum asla salmiyorum
momsturk Busesue bana kafası 3 hafta önde sezeryan gibi duruyor ama çatı muayenesi gelince tekrar bakarız dedi. çok fazla yırtık ve kesiye karşı sezeryan taraftarıyım ben de
Kuzusunannesi Busesue 10 saat suni sancı verdiler ama bebeğin kalp atışları ilk başta çok yavaşladı sonra nerdeyse tamamen gitti gibi oldu acil sezeryana aldılar
Elffnur Busesue bende 36+5 im 2gün önce 3 bucuk kiloya ulaşmaya az kalmş dedi doktorum 2 hafta önde gidiyomuş benmki zorunlu sezeryan ilki sezeryan oldgu için ama suyun fazla falan demedi hiç bana sadece yemene dikkat et hamur işi ekmek vs tüketme dedi
Kbrbisi21 Busesue sivi miktarina bugun bakti doktor yeterli dedi ama benim dogumu 37 veya 38 e cekti doktor sezaryen dogum dedi bana bugun