swetty_18 merhaba arkadaşlar yarın ayrıntılı ultrasonum var..20+0 gundeyız bugun..Ilk gebeliğim..ayrıntılı ultrasonda yine bebek hareketlerini boy kılo vs görebiliyorlar degıl mi?Hareket edıp etmediğini, kalp atışlarını v.s
Yama swetty_18 Merhaba cnm 5 gün önce yaptrdim 22 haftalıkken meyvesuyu ve cikolata yiyerek git doktorunla baştan konuş yüzünü görmekle cok uğraşma organlarını görmek için uğraştır tüm organlarına başına boyuna kilosuna migde kalp böbrek herşeyine bakıyorlar yüzünü görcem illa deme bn ole yaptim sağlıklı olduğu solasıya cok sukur kafam rahat hayirli olsun buarada
swetty_18 Yama onemlı olan o zaten..saglıla büyüsün gelişsin de..hem heyecan hem stres yapıyorum..yüzünü pek göreceğini sanmıyorum benım oglum genelde her muayenede sırtını bıze donup uyuyor☺🙊
Zelal_23 Bende 22. Haftamdayim bu hafta gideceğim inşallah hersyi net belli oluyor YouTube den izledim 20.hafta kndi haftam olsn cok guzel bi duygu kilosunda artis oldugunu elini ayagini detayli gormek çok guzel bir his olacak inslh guzel syler duyarsniz doktorunuzdan bizde bu hafta gidecegiz inslh ❤️🥰
swetty_18 Zelal_23 cok teşekkürler guzel dilekleriniz için..Bende yarın ıcın hem heyecanlı hemde stresleyim. Umarım hayırlı sonuclar cıkar