zaydn 30 haftalık olduk midem 2 gündür çok yanmaya başladı ağzıma kadar hissediyorum o yanmayı bogazim bile yanıyor nasıl geçer bu 🤦🏻♀️
biranne_1 zaydn benimde 33 de oldu 2 gün sürdü sakız denedim ben geçti ama yediklerime dikkat ettim kızartma yağlı şeyler tüketmedim ☺️ Sakız deneyebilirsin ☺️
Vmelike zaydn bu aralar günde bir kutu süt bitiriyorum diyebilirim 32.haftamdayım mide yanmasından gece uykuları haram süt içmeden uyumuyorum 😢
Mrvehamzaoglu Benim sadece soğuk süt iyi geliyor geçiyor hem yoksa geceleri özellikle maf ediyor insanı 🤦
Selin_34 Mide yanmasından artık geceleri yattığımda istifra etcek duruma kadar geliyorum🤦🏻♀️ Süt , yoğurt yiyorum ama anlık geçiriyor sanki 🤷🏻♀️
Berrycherry 31 olduk bugün benim de 2-3 gündür midemde ara ara yanma hissi oluyo. Özellikle bişey yedikten sonra ya da su içtikten sonra anlık geliyo, kendiliğinden geçiyo🙄 normal bi durum mu bu haftalarda acaba?
Kubra3344 Bende de çok fazla olmaya başladı 30. Haftama girdim . Uyumak için uzandığımda bile kusma hissi geliyor . Rennie çiğneme tableti çok iyi geldi birkaç gündür onu kullanıyorum