07-02-2019 Kızlar dogum yapan anneler korse ne marka aldınız acıl korse almam lazım karar weremedım owlı mı alsam yoksa daha uygun foyatlı mı alsam aynı ısı gorur mu acıl fıkrınıze ıhtıyacım war lütfen n yardım edin
Nazlierva3535 07-02-2019 kesinlikle yamuna kopçalı korseyi tavsiye ederim biraz fiyatı yüksek ama hak ediyor parasını şahsen onunla zayıfladım sezeryan göbeğim falan kalmadı 2. Doğum olucak onu alıcam tekrar inşallah
Bademcim 07-02-2019 ayrem lohusa korsesi aldım kopçalı herkes çok memnun kalmış bir bakım trendyoldan
07-02-2019 Nazlierva3535 ılk dogumda kullanmadım ama sımdı 2. Yaptım baskı olmadan ayaga kalkamıom o yuzden acıl almam lzım ama ne alsam karr weremedım
Chucky9 Ya bişey diycem Korse olarak bu bel korseleri mi kastediliyor. Ben doğum sonrası için tayt korse aldım yanlış mı yaptım
07-02-2019 Chucky9 ewet belden cırt cırtlı kullanabılırsın ddı doktorum baska korse kullanamazsın sezeryan oldum ıcın sız bı doktorunuza danısın ıstersenız yoksa dıger korselerden wardı ızın wermedı ıcın yenı alcam
Chucky9 07-02-2019 yaa normal doğum olursa yine de kullanılmaz mı tayt korse. Tüh hiç bilmiyodum aldım gitti 😀
Hatice1907 Chucky9 kullanırsın canım ilk korseyi takarsın düzenlene kadar sonra tayt giyersin bende öyle yapıcam yani
07-02-2019 Chucky9 onu bılmıyorum cnm bn 2.sezeeyanımı yaptım doktor bı tek bun ızın werdı doktorun durumuna gore sana soler zaten
Mucizelrm_ 07-02-2019 size tavsiyem dogumdan sonra kilonuza gore alın ilk doğumda kendi bedenime gore almıştım icine giremedim tekrardan almak zorunda kaldim onda bile 2 kez beden degistirdim olmadığı icin
07-02-2019 Mucizelrm_ dogum yapalı 5 gun oldu zaten ondan hmen almak ıstyrm rahımde cabuk toplanır dıe
Mucizelrm_ 07-02-2019 tabi doğum yaptıysanız alın cok faydası oluyor hem toplama acısından hemde az yeme olarak