Pirayeada Oksapar igne de verdi endol…pregestan ağızdan almaya başladım fitil olarak ne zaman kullandirir doktor
Sfm51 Pirayeada büyük ihtimal kontrolden sonra canım beni serklajdan 1 hafta sonra kontrole çağırdı kontrole kadar ağızdan al dedi
incikinannesi Pirayeada Öncelikle geçmiş olsun bende 2 hafta önce serklaj oldum. Bana doktorum ameliyatın ertesi günü başlattı sabah akşam progestanı fitil olarak devam dedi ondan öncesindede kullanıyordum zaten. Sen kaç haftalıksın önlem amaçlı mı atıldı açılman mı vardı
Pirayeada Sfm51 bir haftaya iyi olmuş muydun cnm bide yan etki yapıyor diyorlar ağızdan size olmuş muydu
Sfm51 Pirayeada kontrole gidene kadar sadece wc için kalkmıştım yemeğim bile ayağıma geliyodu yarı oturur pozisyonda yiyodum ağrılarım falanda oldu ama doktorum normal demişti . İlacın yan etkiside bende sadece uyku yaptı başka bir yan etki olmadı çok şükür
Pirayeada incikinannesi kısalık vardı birde gelince 1 cm açıklık olmuş cnm sizin kaç haftalik oldunuz bir de sizde açıklık var mıydı
incikinannesi Pirayeada Ben 14. Haftamda oldum 2 tane kayıbım var açılma sonucu kaybettim o yüzden atıldı bu gebeliğimde siz kaçıncı haftadasınız
incikinannesi Pirayeada Bende şuan 16+1 im rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin🤲🏻 Sürekli uzan sende ben öyle yapıyorum sıkıldıkça evin içinde geziniyorum ufak tefek işlerimi yapıyorum sofra kurmak duş almak vs gibi
Pirayeada incikinannesi yeni mi başladınız iş yapmaya bana doktor 1 hafta sonra dışarıda çıkabilirsin dedi şaşırdım burada hep yatanlar var
incikinannesi Pirayeada Ben ameliyattan 2 gün sonra dışarı çıktım. Kendi vücudunu dinle tempodan uzak dur sana hep yat demiyorum oda zarar kan pıhtılaşması olur dedi ama saatlerce ayakta durup da yürüme dengeyi kur dedi doktorum
Nurrsenaaa Bende 11+6 haftalığım, cuma günü serklaj olacaktım bugun başlayan aniden sancım yüzünden doktora gittim içerde ufak Bi kanama alanı olmuş sürekli yatmama rağmen 🤷♀️ ilaç iğne endol fitil başladı bakalım geçerse Bi daha ki hafta başlayacazz
Pirayeada Nurrsenaaa hakkınızda hayırlısı olsun. Ben serklaj için gelirken ağlama krizine girdim. Daha önce 2 kaybim oldu sabah namazı kıldım geldim çok şükür iyiyim kanama oluyor ona cnm sıkılıyor. Sizde üzülmeyin Allah büyük
Pirayeada incikinannesi maşallah Allahım korusun bebisleri inşallah bende kanama biter sizde kanama olmuş muydu
incikinannesi Pirayeada oldu tabi 2-3 gün sonra kahverengi turuncuya yakın akıntı oldu sonra beyaza döndü bende enfeksiyon vardı antibiyotik kullandım 1 hafta şuan akıntım var ama enfeksiyon mu progestanı fitil olarak alıyorum o mu bilemiyorum
Pirayeada incikinannesi beyazsa progestan cnm bende de var enfeksiyon devamlı antibiyotik verdiler bugün bana
incikinannesi Pirayeada ihmal etmeden kullan canım bayağı faydası oluyor haberleşelim inşallah sürekli buralardayım ben zaman geçer muhabbet ederiz